S A M O S . R E P O R T . 4

Onze laatste vakantiedagen bestonden vooral uit genieten en rustig aan doen. Iedere ochtend keken we uit naar het geweldige ontbijt, want zo’n geweldig ontbijt heb ik zelfs nog nooit in een luxe hotel gehad.  Iedere ochtend verse jus d’orange of watermeloensap, verse tomaten (uit de tuin van de eigenaresse van dit kleine appartementencomplex), zelfgemaakte Griekse specialiteiten en zoetigheden en natuurlijk fantastische feta. Ja de ochtenden waren mijn favoriete deel van de dag.

Nadat we ongeveer 2 uur over het ontbijt hadden gedaan (koffie, eten, sap, nog een keer koffie, nog een plakje cake, nog een keer sap) genoten we van de laatste uitzichten van het eiland. We relaxten op het strand bij Livadaki, één van de mooiste stranden die er te vinden is. We liepen nog een keer door Samos stad, kochten een fles wijn en leverden onze auto in. We liepen de 3 kilometer terug naar onze verblijfplaats en genoten voor nog maar één keer van ons prachtige uitzicht, de gastvrije Grieken en het fantastische plekje waar we zaten. Samos is een aanrader, dat is zeker!

samos43 samos45 samos47 samos48 samos50 samos53 samos52 samos58 samos56 samos63 samos66 samos65


Posted in TRAVEL | September 14th, 2013 1 comment

Jorien - September 15, 2013

Prachtige foto’s weer. Ik geloof dat ik ook wel een keer naar Samos wil 😀