S A M O S . R E P O R T . 2

Ons eerste impressie van Samos was meer dan uitstekend. Het eiland is rustig, en overal verspreid over het eiland vind je prachtige stranden en andere natuurgebieden. Wij hadden een auto gehuurd wat eigenlijk wel een must-have is op Samos. Zo kom je op de meest mooie plaatsen en ben je soms helemaal alleen op je eigen strandje.

Wij deden een mini-hike naar een waterval in het westen van het eiland. Helaas wisten wij van te voren niet dat je ook door het water moest om de waterval te zien, en wij hadden dan ook tassen vol electronica (camera, lenzen, telefoons) bij ons dus konden na een tijd lopen weer rechtsomkeert maken. Wel was er onderweg een prachtig kerkje te bekijken.

Na een tijdje rijden kwamen we een fantastisch restaurantje tegen, gelegen aan het strand. Ik genoot van een voortreffelijke moussaka en hubby nam souvlaki die ook zeker in de smaak viel. We zaten hier een tijdje, genoten van de zeebries en het fantastische uitzicht. Die avond genoten we vanaf ons balkonnetje van het geweldige uitzicht; Samos is awesome….

samos6 samos8 samos14 samos13 samos17 samos16 samos21 samos19 samos24


Posted in TRAVEL | September 7th, 2013 10 comments

Marjolein - September 7, 2013

Oeh wauw, ziet er mooi uit op de foto’s!


Natasja - September 7, 2013

Heerlijke foto’s! Daar krijg je toch meteen weer een vakantiegevoel van?


Mirthe - September 7, 2013

Wauw, dit ziet er echt uit als een paradijsje!


Bianca - September 7, 2013

Wauw die twee laatste foto’s!
En van helder blauw water krijg je nooit genoeg!


Farah - September 7, 2013

Wat ziet dat er heerlijk uit zeg!
Daar moet ik ook naar toe ;).


Dina - September 8, 2013

Wauw, echt prachtig daar zeg!


Sas - September 8, 2013

Wauw, echt prachtig!


Kelly - September 8, 2013

Wauw wat een mooie foto’s!


Mandy - September 8, 2013

Wat een prachtige foto’s, dit ziet er echt heerlijk uit!


Ann - September 12, 2013

door jou foto’s verlang ik weer naar een heerlijke zon vakantie