V I D E O ; T U R K E Y

Onze Turkije reis was dus zeer geslaagd. We hebben ontzettend veel gezien in de korte tijd dat we er waren, en het is gewoon een prachtig land. Vooral Istanbul en Cappadocië waren geweldig. Wat betreft de kustlijn, dit was allemaal beeldschoon maar de drukte in het hoogseizoen maakte het voor ons net iets te druk (en te toeristisch). Hieronder een compilatie van de filmpjes die wij gemaakt hebben in Turkije.


Posted in TRAVEL | August 25th, 2013 6 comments

Ann - August 25, 2013

Super leuk gedaan een filmpje van jullie vakantie! Is weer eens wat anders dan alleen foto’s : )


Joyce - August 25, 2013

Oh heerlijk, ik waande me even in Turkije! <3 Wat een indrukwekkende landschappen hebben jullie daar gezien zeg! Nog steeds voel ik niet de drang om ook een rondreis door Turkije te maken, maar ik denk dat je video wel een perfecte sfeerimpressie geeft!


Lyntje - August 25, 2013

Ah thanks :).


Mirthe - August 25, 2013

Wat een prachtig filmpje! Een van mijn beste vriendinnen was deze zomer ook drie weken in Turkije, zij was ook heel enthousiast over Cappadocië en heeft ook zo’n ballonvaart gedaan en zo. Ik snap haar enthousiasme helemaal als ik dit zo zie, waaaauw!


Lisa - August 25, 2013

Ooh wauw, wat een prachtige landschappen! Erg leuk om dit met een filmpje allemaal te laten zien 🙂


Jorien - September 4, 2013

Wauw wat leuk in elkaar gezet zeg. Geeft me inspiratie voor mijn eigen filmmateriaal!