C O A S T . S I D E

Toen we na ons ballonnenspotten vertrokken reden we naar Konya over de meest saaie weg. Gelukkig hadden we Justin Timberlake in de CD-speler zitten, dat maakte een hoop goed. Na de drukte in Konya reden we zuidwaarts door het Taurus gebergte. Eindelijk was er weer wat te zien in de omgeving in plaats van vlakke velden met zonnebloemen of zonder gewas. Via Manavgat reden we naar Side waar ons een enorme drukte stond te wachten….

Vol met nieuwsgierigheid reden we Side in. Er stonden wat archeologische dingen langs de weg, en toen we dichter bij het centrum kwamen was de weg bezaaid met toeristen. Het was zo druk! We reden naar de plek waar ons hotel ongeveer zou liggen maar we konden het niet vinden. Volgens de politieman die alle toeristen in de gaten hield moesten we een klein paadje op. En inderdaad, aan het einde van de weg lag ons pensionnetje, vlak bij het strand en een boulevard. We werden hartelijk welkom geheten door twee Turkse mensen die geen woord Engels spraken. Onze kamer was basic maar prima het enige probleem was dat we de airco niet aan kregen en het was inmiddels +40 graden….

Die avond aten we op de boulevard bij een Turkse gozer die mij die middag had beloofd de tafel leuk aan te kleden voor ons (Ik was net zoals alle andere toeristen van de straat gesleurd door deze beste man toen ik even alleen een wandeling maakte. Kop thee werd me in de strot geduwd en hij zou wel een tafeltje voor me reserveren. Normaal haat ik dit soort dingen maar ik was MOE van al het zoeken en doen dat ik dit wel lekker makkelijk vond ). En dat had hij gedaan! We genoten die avond van een heerlijk diner terwijl de Meditteraanse wind ons verkoelde. En alsof dat nog niet alles was werkte de airco die avond ook nog eens in onze kamer.

side1

side2

side3

side4

side5

IMG_6143

 

side6

side7

side8

side9

side11


Posted in TRAVEL | August 12th, 2013 4 comments

Lisa - August 12, 2013

Leuke foto’s! 🙂 Dat opdringerige gedoe vind ik zelf ook nooit zo fijn.


Joyce - August 12, 2013

Oh wat lief dat de man in kwestie ook echt werk had gemaakt van de tafeldecoratie! Jullie eten ziet er ook echt heerlijk uit! En leuk om eens een foto van jou te zien! ;D Ik volg je toch alweer enkele maanden, maar had stiekem geen idee hoe je er eigenlijk uit zag! Leuk dus!


Nanda - August 13, 2013

Fijne foto’s, volgens mij vermaak jij je prima 🙂


LNNK - August 15, 2013

Wat een ontzettend fijne foto’s zeg!