B A L L O O N S . I N . C A P P A D O C I A

De ochtend van vertrek ging de wekker wel erg vroeg. Om 4.00 maarliefst. We wilden allebei graag de zonsopkomst zien met de luchtballonnen en volgens de hoteleigenaar moesten we rond 4.30 wel op de uitkijk staan voor die dingen. We checkten uit, namen een sandwich mee als ontbijt en vertrokken. We kwamen aan op ons uitzichtpunt maar nergens was een luchtballon te zien. Ook een stukje verder op was niks te zien. Toen we op een ander uitzichtpunt stopten zagen we in de verte een ballon langzaam aan omhoog komen. Een herdershond die daar rondliep was ook erg geïnteresseerd en liep gezellig met ons mee. Uiteindelijk was de lucht bezaaid met de ballonnen wat een prachtig gezicht was. Helaas was de zon inmiddels allang op en had je dat magische van de oranje gloed niet meer. Ondanks dat had ik het niet willen missen. Het was geweldig om de ballonnen zo laag over ons te zien vliegen en we bewonderden de stuurmanskunsten van de vaarders want ze gingen soms erg dicht langs elkaar.

up1

up2

up3

up4

up6

up7

up8

up9

 

 


Posted in TRAVEL | August 6th, 2013 6 comments

Anna - August 6, 2013

Wauw, wat is het mooi daar!


Lisa - August 6, 2013

Leuke foto’s! En wat een omgeving, wauw ­čÖé


Laura - August 6, 2013

Oew wat gaaf zo met al die luchtballonen!


Harmke - August 7, 2013

Prachtige foto’s! Vooral mooi met die ballonen!


Carola - August 8, 2013

Wauw die foto met al die luchtballonnen ziet er gaaf uit!


Mandy - September 8, 2013

Waauw wat mooi!
Gaaf om foto’s te zien van dit gebied, het staat bij mij op mijn to-travellist maar ik ken nog niemand die geweest is!