T H E . S U N . G O E S . D O W N

Wat altijd eens op mijn lijstje heeft gestaan is een bezoek aan Cappadocië en dan vooral de zonsondergangen bekijken. Voordat we naar ‘ons’ plekje vertrokken gingen we eerst naar de supermarkt om appelcider te kopen om daar op te drinken en om mee te toosten. We parkeerden de auto, deden een mini-hike om de beste plek te vinden (met soms enorme afgronden, ik was heel erg dankbaar voor mijn Timberlands op dat moment… brrr) en toen was het genieten geblazen. We schonken de glaasjes in, deden een toost en namen toen een slok van onze heerlijke appel… azijn! EEWWW, aangezien we geen Turks spreken schenen we dus azijn te hebben gekocht in plaats van een lekkere cider. Tussen het kokhalzen door stond ik te gieren van de lach. Uiteindelijk hebben we dus maar zonder drankje genoten van een werkelijk perfecte zonsondergang. Heerlijk in de wildernis, met alleen natuur om je heen, en dan die prachtige zon die ondergaat, echt mijn idee van genieten. Kijk even mee naar een overload aan foto’s van dit prachtige schouwspel…

set1

set2

set3

set4

set5

set6

set7

set8

set9

set11

set12

set13

set14

set15


Posted in TRAVEL | July 28th, 2013 6 comments

Bianca - July 28, 2013

Haha niet zo lekker om azijn te drinken!

Mooie fotorapportage heb je weer gemaakt!


Lisa - July 28, 2013

Gadverdamme, haha! Maar wel een héél mooi plekje zeg 😀


Laura - July 28, 2013

Wat een prachtige foto’s zeg!


Wendy - July 29, 2013

Oeps! Foutje bedankt. 😉 Maar wel prachtige foto’s zeg!


Claudia - July 29, 2013

Haha ik moest wel lachen om de azijn, maar wel erg jammer op dat moment! Gelukkig konden jullie erom lachen.
De zonsondergang is echt prachtig!


Mandy - September 8, 2013

Wauw…. het ziet er echt prachtig uit!
Jullie hebben vast genoten.
Hahahaha ik moest wel erg lachen om de azijn hoor!