H O T E L . S E L C U K L U . E V I

Dankzij onze upgrade mochten we genieten van een 4 sterren hotel (volgens de eigenaar bijna 5, dus hij wil het nog verder ontwikkelen), en dat was echt heerlijk. Bij binnenkomst kwam er gelijk een mannetje in pak onze spullen naar de kamer brengen terwijl wij een kleine rondleiding kregen. Toen we op onze kamer kwamen stond de airco al verwelkomend aan (het was daar zo bloedheet dat dit echt een must was) en de inrichting van de kamer maakte mij helemaal happy. Zo leuk ingericht en veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Het gebouw is gerestaureerd, en was voorheen een bouwval/grot en dit hebben ze met ambachtslieden stukje bij beetje opgeknapt. Nu is het een stukje rust in de wildernis van Cappadocië. Wat het voor mij vooral zo speciaal maakte was vooral dat op elke millimeter men heeft geprobeerd het er zo mooi, rustiek en uitnodigend uit te laten zien. Overal zijn zitjes gemaakt, trappetjes die leiden naar een nog hoger gelegen terras met bankjes, perkjes. Tja, ik ben gewoon wild van dit hotel, en dat heb ik niet vaak. Kijk even mee…

hotel

hotel1

hotel2

hotel3

hotel4

hotel5

hotel6

hotel7

hotel8

hotel9

hotel10

hotel11

hotel12


Posted in TRAVEL | July 25th, 2013 7 comments

Angelina - July 25, 2013

Wauw ziet er erg leuk/mooi uit!!


Lisa - July 25, 2013

Ik snap wel dat je hier blij van werd! Ziet er erg mooi uit 🙂


laura - July 25, 2013

Wauw wat een mooi hotel zeg!


Anna - July 25, 2013

Oh wat mooi zeg!


Nanda - July 25, 2013

Wat een schattig hotel!!


Indira - July 25, 2013

WOW, wat is het daar mooi! Die stenen!!!


Bianca - July 28, 2013

Een paradijsje!