T U Z . G O L U

De rit naar Cappadocië was een flink eind. We reden ’s ochtends vroeg weg vanuit Istanbul… een verademing want er was bijna geen verkeer op de weg (het was 5.30). We reden over de Bosporusbrug naar het Aziatische deel van de stad om vervolgens de snelweg naar Ankara te nemen. Dit ging allemaal voorspoedig totdat we door de tolpoortjes moesten. Europcar (waar we de auto hadden gehuurd) had ons verteld om door de HGS poortjes te gaan. Dit deden wij braaf, maar elke keer ging er een alarm af en stond er een prijs op het bord dat we moesten betalen als boete. Ik was pislink, wat ik deed wat het verhuurdbedrijf mij had verteld en nog ging het fout. Eenmaal van de snelweg af reden we over het platteland van Turkije. We kwamen een groot zoutmeer tegen waar we even stopten. We hadden inmiddels ook echt enorme trek gekregen en wilden graag wat eten. Helaas is het assortiment hier niet zo uitgebreid dankzij de Ramadan, dus moesten we blij zijn met een broodje kaas en een flesje water. We liepen wat over het zoutmeer en vertrokken daarna weer want we waren nog niet bij onze bestemming….

golu1

golu2

golu3

golu4

golu5


Posted in TRAVEL | July 18th, 2013 5 comments

Debby - July 18, 2013

Wat mooi! Lijkt wel de zoutvlaktes in Bolivia 😛


Lisa - July 18, 2013

Erg mooi!


Lara - July 18, 2013

Wauw, dat ziet er echt mooi uit. Ik lees echt ontzettend graag je reisartikels 🙂


Lyntje - July 18, 2013

Leuk om te horen 🙂


Wendy - July 18, 2013

Wauw! Prachtige foto’s. Erg mooi.