T R A N S A L P I N A

Vanuit het nationale park Retezat vertrokken we erg vroeg richting een van de mooiste bergpassen van Roemenie; de Transalpina! De weg is echt fenomenaal mooi. Eerst rijd je door dichte bossen met overal kleine watervallen en beekjes. Uiteindelijk kom je boven de boomgrens en daar heb je echt een fantastisch uitzicht over de Karpaten. Het is zo’n mooi gezicht! Onderweg stopten we hier en daar om wat te drinken en een kraampje te bezoeken, want overal verkopen mensen hier lokale producten. Daarnaast waren er ook onuitputtelijk veel fotomomentjes, en om elke hoek gilde ik ‘ STOP! FOTO!’. Uiteindelijk begonnen we aan de afdaling en reden we van Novaci naar Sinesti, het dorpje waar hubby vandaan komt.

 

 


Posted in TRAVEL | September 23rd, 2012 7 comments

Tam - September 23, 2012

Prachtige foto’s en wat een prachtig land 😀


Daniëlle - September 24, 2012

Wat een prachtige foto’s zeg! Wauw 🙂


tineke - September 24, 2012

zoooo mooi zeg! vooral die laatste foto, wauw!


Marike - September 24, 2012

Heel mooi! 🙂


Melissa - September 25, 2012

Wauw! Wat prachtig zeg!


Nina - September 26, 2012

Wauw al je foto’s van je vakantie in Roemenië zien er prachtig uit!


Alyssa - October 8, 2012

Wat is het mooi daar! Mooie foto’s!