Karpathos; day seven

De laatste volle dag en deze besloten we te besteden als relaxing dag. Na het ontbijt planten we ons bij het zwembad en genoten we van het weer. Lunchen deden we ook aan het zwembad, want moe wilden we niet worden natuurlijk! Na onze Griekse salade en toast ploften we weer neer op onze zonnestoelen en zogen we elke vorm van zonnestralen op.

‘s Avonds besloten we nog eenmaal buiten de deur te eten. Yummy moussaka en een voortreffelijke mixgrill later konden we naar de juwelier voor onze ringen. Ze waren klaar en mooi dat ze zijn! De namen en de datum staan erin gegraveerd, en ze zijn beeldschoon. Nog na genietend van dit heugelijke feit gingen we naar ‘ Acropolis ‘ een barretje waar we al eerder wat gedronken hadden. Ik koos voor een Mojito en Raul ging voor de klassieker SOTB. Werkelijk beide perfect van smaak. We grapten en grolden nog wat met de ober uit Armenie en de eigenaar uit Australie. Van alle kanten werden we gefeliciteerd door Hollanders die hoorden van de obers dat we newlyweds waren.

En toen was de vakantie alweer voorbij. Het was echt heerlijk om er even een weekje tussenuit te zijn, en het eiland is in deze tijd van het jaar perfect rustig. Ooit kom ik hier wel weer terug!

post bottom


Posted in PHOTOGRAPHY TRAVEL | September 11th, 2011 comment