Cancun

Tja, zoveel als dat we meemaakte tijdens het rondreizen, zo weinig is dat nu. We worden rond een uur of 8.00 wakker, gaan naar het ontbijt waar we onze borden flink vol scheppen. Vervolgens spreiden we onze handdoekjes uit op twee ligbedden en genieten we van de zon en de rust want daar is het snel mee gedaan. Animatiemeneer mixt plaatjes bij de vleet en organiseert activiteiten zoals beachvolleybal. Voor de lunch slenteren we over het witte zand naar de supermarkt om wat inkopen te doen. We dalen weer neer op dezelfde ligbedden, eten wat, drinken wat, relaxen wat en nemen een heerlijke verfrissende duik in het absurd heldere water. Ja wat hebben wij het moeilijk zeg.. In de avond gaan we naar Paradisebar waar ze heerlijke visgerechten hebben. Helaas komt er zo nu en dan een storm langs en moeten we terugrennen, maar dat schijnt hier heel normaal te zijn in het Caribische gebied. Hoe geweldig dit ook klinkt, ik mis het rondreizen, het onderzoeken en mooie plekjes vinden. Vandaar dat we morgen weer lekker op pad gaan, dit maal naar Isla de Mujeres!

post bottom


Posted in TRAVEL | February 5th, 2012 2 comments

Tam - February 5, 2012

alvast veel plezier voor morgen 🙂 en geniet nog even van de rust


Lyntje - February 6, 2012

Hey Tam thanks maar ik ben helaas al thuis! De blogjes zijn iets verlaat omdat ik daar geen internet had.