Eettafel

In Nederland konden we moeilijk aan een betaalbare mooie tafel komen. Dit was in Oostenrijk wel anders, en toen we van onze roadtrip door Roemenië terugkwamen stond er achter in de bus een eettafel met stoelen. We wisten van te voren eigenlijk al dat de kleur niet precies matchte met de rest van het huis, maar daar is altijd een oplossing voor! Mijn moeder is gek op het verven van meubels, en vandaar dat wij haar ook de opdracht hebben gegeven deze tafel even onder handen te nemen. Met een erg mooi resultaat. De stoelen zijn egaal wit, net als de poten van de tafel. Het bovenblad is gewhite-washt, wat een oude look geeft aan de tafel.

post bottom


Posted in HOUSE&DECO | January 31st, 2012 1 comment

lyntje.nl - November 13, 2013

[…] kloostertafel, maar vond al de nieuwe te duur en er te modern uitzien. We kochten dus in Oostenrijk een gewone eettafel die m’n moeder thuis opknapte. Het was een leuke simpele tafel, maar nog niet wat ik […]