Karpathos; day four & five

11 & 12 mei 2011

Helaas is het weer omgeslagen. Het begon iets bewolkter te worden vanochtend maar toch reden we naar Ahata beach. Af en toe kwam de zon tevoorschijn maar ook dat hield snel op.

We reden terug naar Pigadia waar we op het terras neerploften en genoten van thee en een warme wafel met vruchten. Yammie! Het weer was nu helemaal miserabel, en bui 1 begon gevolgd door vele. We slenterden nog wat door het stadje, kochten een fles ouzo en gingen vervolgens naar ons appartement om op te warmen en te relaxen.

Het weer begon de dag daarna ook niet zo best, maar de regen was in ieder geval gestopt. ‘s Nachts was het verschrikkelijk geweest; onweer, regen en gigantisch veel wind. Nu reden we naar nog een ander strand dat we nog niet hadden gezien genaamd Kyra Panagia. Een lief zandstrandje omringd door kleine gebouwtjes en een wit kerkje.

De rest van de dag hielden we ons bezig met het onderzoeken van het eiland. We aten een Griekse salade, bifteki en kip in een klein dorpje genaamd Agios Nikolaos. De weg erheen was wederom geniaal gevaarlijk, veel haarspeldbochten met ruimte voor 1 bolide, maar nergens een vangrail te bekennen….

 

Thuis aangekomen knapten we onszelf wat op, en gingen we het centrum maar weer in. Ten eerste om de Swift in te ruilen voor een Jimny. Niet omdat de Swift niet aan onze eisen voldeed hoor, maar omdat we de volgende dag offroad gingen!

post bottom


Posted in PHOTOGRAPHY TRAVEL | September 11th, 2011 comment