Origineel souvenir

souv1
Magneetje voor op je koelkast, een ansichtkaart of een t-shirt met i love Rome/Barcelona/London er op. Erg origineel is het allemaal niet meer, vandaar dat ik dit jaar met iets anders thuis kwam: een koffer vol steentjes! De steentjes verzamelde ik samen met een vriendin op Kreta. Omdat wij hier als 3 musketiers (1 musketier kon helaas niet mee dit jaar) een aantal zomers hebben doorgebracht gingen we naar plaatsen op het eiland die voor ons een speciaal plekje hebben. Bij thuiskomst kochten we een diepe lijst bij de Ikea, tekenden we het silhouet van Kreta op het achterkantje en plakten we de steentjes eromheen. Als laatste schreven we de namen van de locaties erbij en tadaaaa: het souvenir is klaar!

souv2

souv3

post bottom


Posted in HOUSE&DECO | October 26th, 2015 comment