Long time no see…

barc006

Whoopsiedaisy! Dat is een tijd geleden…. Uhm tja, excuses dat ik niets van me heb laten horen. De laatste tijd was ik druk met een week school, een casuspresentatie en heel veel stage’s. Inmiddels loop ik stage op de Intensive Care en daarom kan ik ook niet meteen beloven dat ik weer volop ga bloggen. Wel wil ik weer vaker wat gaan posten, maar momenteel staat mijn opleiding even op nummer 1.

Wat ik voor de rest zoal heb gedaan? Afgelopen weekend ben ik naar Barcelona gegaan en heb ik daar samen met dinnetje Li genoten van alles wat deze Spaanse (of moet ik zeggen Catalaanse?) stad te bieden heeft. Heerlijk, en even lekker uitgerust. Ondanks dat geweldige weekendje heb ik daar toch een verkoudheid opgelopen waar je U tegen zegt. Snotterend en kuchend kwam ik thuis (niet omdat ik zo blij was thuis te zijn hoor, ik had nog wel even van het Mediterraanse zonnetje kunnen genieten) maar na een nacht in mijn eigen vertrouwde bedje nam dat gelukkig af.

De verhalen over Barcelona zal ik uitgebreid hier posten, en ik ga mijn best doen dat snel te doen. Daarnaast ga ik proberen het blog-leven weer op te pakken. Naast het bloggen, heb ik ook de blogs die ik volg niet gelezen, dus dat wordt nog een heel uitzoekwerk op Bloglovin… Anyway, hello; ik ben er weer!

post bottom


Posted in DAILY | March 26th, 2014 6 comments

Wanda - March 26, 2014

Leuk dat je in Barcelona bent geweest, wel jammer dat je snotverkouden terug bent gekomen! Wij waren er vorig jaar eind april en toen hebben we 4 dagen alleen maar regen gehad…


Wendy - March 26, 2014

Logisch dat school op nummer 1 staat. En wat leuk, Barcelona. Daar wil ik ook echt nog een keer heen.


Anne - March 27, 2014

Welkom terug 🙂


Eline - March 27, 2014

oooh Barcelona, prachtige stad!


Indira - March 27, 2014

Ahh, Barcelona! Daar ben ik 1 keertje geweest, wat zou ik daar graag weer naartoe gaan! Benieuwd naar je verhalen 🙂


Simone - March 28, 2014

Niet meer dan logisch dat je blog nu even op een laag pitje staat. Wel leuk dat je er even tussenuit bent geweest. Ben benieuwd naar je verhalen! 🙂