Orchid in a basket

Soms krijg je op de meest vreemde momenten een geniale ingeving. Ik kreeg van mijn vader deze twee orchideeΓ«n en liep met ook nog eens een boodschappentas in mijn hand waardoor ik de planten even kwijt moest. Snel zette ik ze in de mand waar ik normaal altijd mijn kleedjes in doe. Ik ruimde de boodschappen op, en toen ik de kamer inliep stond ik verbaast te kijken naar de leuke combinatie van de mand met de planten.

Om het geheel mooi te maken heb ik de planten er even uitgehaald en de onderkant van mand gevuld met plastic tassen zodat je de planten mooi op hoogte ziet. Ik heb ze in een potje gedaan om ze wat stevigheid te geven, en op de plastic tassen gezet tot ik ze mooi vond staan. Daarna heb ik er een jute zak omheen gedrapeerd zodat je de potjes en grond niet ziet. Hierdoor heb je een heel clean geheel. Ik vind het erg leuk staan en lekker fris voor de komende lente!

Hebben jullie ook al leuke ideetjes om het huis gezellig en fris te maken voor de lente?

bloem1

bloem2

bloem3

post bottom


Posted in HOUSE&DECO | February 4th, 2014 10 comments

Maaike - February 4, 2014

Wat een leuk idee, het staat inderdaad heel erg leuk! πŸ˜€


Dina - February 4, 2014

Wat staat dit gezellig zeg!


Nanda - February 4, 2014

Heel leuk! Vind die mand sowieso tof πŸ™‚


Anne - February 5, 2014

Ziet er tof uit, leuk bedacht! Ik ben mezelf aan het inhouden om niet alles al lenteproof te maken πŸ˜‰ Ergens ben ik nog een beetje bang dat de winter nog even flink gaat komen..


Ann - February 5, 2014

Dat ziet er inderdaad heel erg leuk uit! Lente heb ik nog niet in huis gehaald, moet gauw maar eens verandering in komen πŸ˜‰


Wendy - February 5, 2014

De cadeaukaarten van de Intratuin die ik met kerst kreeg zitten al in mijn portemonnee, dus zodra ik zelf tijd heb, ga ik eens even lekker het huis lente-proof maken. πŸ˜€ Leuk gedaan zo in dat mandje.


LNNK - February 5, 2014

Wat onzettend leuk!


Eline - February 6, 2014

mooi he!


Monique - February 8, 2014

Leuk! En mooie foto’s!

Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award: http://www.moniquevring.com/liebster-award/


Lyntje - February 8, 2014

Wat leuk dankjewel! Ik ga je blog meteen checken πŸ™‚