Snapshots of our place

Mijn broer kwam een tijdje geleden met de vraag of ik een oud veilingkistje wilde hebben. Zoiets was gemakkelijk beantwoord met een ‘Ja’ en ik kreeg er uiteindelijke zelfs 2! Het zijn echt supermooie echt oude veilingkistjes met een gebruikte look. Tegenwoordig zijn die dingen helemaal hip, en ik vind het ook een erg gave sfeer hebben in huis.

In het onderste kastje staat de muziekinstallatie van hubby, niet geheel zoals ik voor ogen had maar goed soms moet je ook eens een vierkante meter in laten richten door een ander haha. Het kastje wat er boven op staat heb ik voorzien van een stapeltje oude kinderboeken van W.G. van der Hulst en daar op een lantaarn waarin ik ‘s avonds een kaarsje aan kan steken. Bovenop een leuk lijstje, de klok en een vaas met katjes. Me like!

Daarnaast maar weer even wat fleurigheid in huis gebracht door blauwe druifjes en twee rozen neer te zetten. Geeft altijd een lekker huiselijk gevoel.

house1

house2

house4

house3

house5

 

 


Posted in UNCATEGORIZED | January 28th, 2014 7 comments

Wendy - January 28, 2014

Ik moet binnenkort ook maar weer het voorjaar in huis gaan halen met wat plantjes/bloemetjes. Leuk zo met die kistjes.


Anna - January 28, 2014

Die oude kistjes zijn leuk zeg!


Dionne - January 28, 2014

Ziet er mooi uit!


Nanda - January 28, 2014

Ja die kistjes zijn tof! En die kinderboeken ook trouwens 🙂


Dina - January 29, 2014

Die kistjes zijn geweldig!


Eline - February 1, 2014

erg mooi zeg!


LNNK - February 5, 2014

Staat heel mooi zo!