OnLyntje VII

Uhm. Ja het is een enorme tijd geleden dat ik een OnLyntje plaatste. De afgelopen tijd stond zoals bekend vooral in het teken van leren, leren en leren. Het nam al mijn weekenden in beslag en doordeweeks was ik gewoon aan het werk. Maar gelukkig mag het resultaat er zijn want ik heb voor Anatomie & Fysiologie een 8.6 en voor Biochemie een 7.5!! Wat was ik daar blij mee zeg, nu nog het laatste cijfer terug krijgen en ik heb rust. Maar niet voor lang! Er staat voor komende maanden een casuspresentatie op het programma en ik moet mijn eindscriptie gaan schrijven. Daarnaast loop ik verschillende stages, waarvan volgende week bij de spoedeisende hulp. Een drukke tijd, maar laat maar komen, des te eerder ben ik klaar met de opleiding! Kijk hieronder mee naar wat foto’s van de afgelopen weken…

IMG_0962
Deze foto stamt nog uit 2013, maar ik heb echt een geweldige avond gehad toen. Een vriendin van mij (Anne) werd 25 en gaf een groot feest. We waren weer net pubers en heb echt zo ontzettend hard gelachen. M’n voeten waren de volgende ochtend helemaal verkrampt omdat ik de hele avond/nacht op enorme hakken heb gelopen. Grandioos succes dat feest, dat dan weer wel!

IMG_1079
Een zeldzaam moment; de zon. Echt wat een verschrikkelijk weer is het de afgelopen tijd. Het is continu herfst naar mijn idee. Ik kan niet wachten tot het weer wat warmer wordt en we gewoon lekker buiten kunnen gaan zitten. Heerlijk!

IMG_1088
Madam heeft nieuwe plek hoor! Via m’n moeder heb ik een oude koffer op de kop getikt. Hierin heb ik een mandje gelegd en een kleedje erbij gedaan. Phoebe lag er meteen in en de eerste dagen was ze er dan ook niet weg te slaan. Helaas is ze het plekje nu al weer zat en ligt ze weer liever in de vensterbank.

IMG_1103
AAAAAH! Ja het is echt waar, we gaan in de zomer naar Maleisië toe. Ik kan echt niet wachten, maar ben al volop bezig met de voorpret. Zo nu en dan ben ik op zoek naar mooie plaatsen om te bezoeken en in wat voor accommodaties we kunnen verblijven. Tot nu toe ben ik echt helemaal in de wolken….. Zucht…

IMG_1112
Mijn mooie meisje Fuel!

IMG_1127
Tulpen, mijn favorietjes. Ze zijn lekker makkelijk in onderhoud en geven een heerlijk zomers gevoel.

IMG_1150
Tijdens het leren at ik echt vreselijk. Het liefst moest het gebakken zijn in veel olie, makkelijk te maken zijn en veel calorieën bevatten. Ik maakte een enorme hamburger met saus en patat. Heel fout, maar als ik leer heb ik echt brainfood nodig. Die hersentjes vreten alle brandstof op.

IMG_1182
Dit is toch te schattig! Kijk nou eens hoe mooi de print van hun vacht in elkaar overloopt. Dotjes.

IMG_1201
Ondanks al het geklaag over het verschrikkelijke weer zijn er inmiddels wel bloesems aan de boom te vinden. Niet helemaal volgens planning geloof ik maar ik ben er dol op. Dit is dus een teken dat de lente er aan zit te komen! ME LIKE!

IMG_1219
Thee en chocola dat zijn de ingrediënten die ik nodig heb om goed te kunnen leren.

Nou, saai he!? Ik kan het niet leuker maken maar dit was mijn leven de afgelopen weken. De komende tijd hoop ik dat er wat meer leuke dingen op het programma komen te staan!

 

post bottom


Posted in DAILY | January 25th, 2014 5 comments

Myrthe - January 25, 2014

Wat een mooie katten heb jij zeg!!!


Eline - January 25, 2014

erg mooie foto’s!


Mieke Schepens - January 25, 2014

Van harte gefeliciteerd met deze punten ! Welke opleiding volg je ? #durftevragen


Mieke Schepens - January 25, 2014

Terwijl ik op enter druk, zie ik het antwoord staan. Hier op het blog, excuses voor mijn dufheid !


Lyntje - January 26, 2014

Haha geen probleem ;). Ik ben zelf ook altijd nieuwsgierig naar dat soort dingetjes!