Canvas

Een tijdje geleden bestelde ik eindelijk (na 2.5 jaar getrouwd te zijn) een trouwfoto op canvas voor aan de muur hier in huis. Het was een hels karwei om uit al die honderden foto’s een geschikte foto te vinden maar uiteindelijk denk ik dat het me goed gelukt is. Ik bestelde het canvas via Pixum.nl waar je naast een canvas nog vele andere dingen kunt bestellen.

Na het uploaden koos ik voor de goede maat en verstuurde de bestelling. Na ongeveer 5 werkdagen stond de postbode aan de deur met een pakketje. Als een kind met kerst scheurde ik het pakketje open en keek naar een supermooie canvas. De foto is zo ontzettend helder en kleuren zijn erg intens. Het contrast is mooi en maakt het echt een erg gaaf object voor aan de muur. Het canvas is stevig, goed vastgezet aan de achterkant op houten latjes die wel tegen een stootje kunnen.

De foto hangt nu bij ons aan de muur in de huiskamer maarliefst. Dit was in eerste instantie niet te bedoeling maar ik ben er echt zo verliefd op dat ik ‘m hier gewoon lekker laat hangen. Telkens als er iemand op bezoek is krijgen we complimentjes dat de foto er zo mooi uitziet. Wij zijn in ieder geval helemaal happy. Wil jij ook een mooie foto aan de muur? Via deze link maak je in een handomdraai ook een gave canvas en maak je van een saaie muur iets moois.

canvas1

canvas2

camvas3

post bottom


Posted in DAILY | January 20th, 2014 8 comments

Anne - January 20, 2014

Mooi, zeg! En wat was je daar blond! 🙂


Li - January 20, 2014

Heel mooi Lijda!


Indira - January 20, 2014

Wauw, super mooi!


Lisa - January 20, 2014

Mooie foto! Ik ben ook gek op canvas 🙂


Dina - January 20, 2014

Die bijzondere foto heeft zo wel een heel mooi plekje gekregen.


Wendy - January 20, 2014

Wauw, mooi. Hij knalt echt van de muur af met die mooie kleuren.


Eline - January 21, 2014

die is heel erg mooi!


Anne - January 21, 2014

Awesome!