Speedy update

Aloha! Ik ben er weer in geslaagd; ik ontwijk het studeren. Het was namelijk van groot levensbelang dat ik aan mijn lay-out sleutelde de afgelopen twee uur. Stel je voor zeg, pfoeh dat er geen nieuwe layout online zou komen exact dit weekend. Nee dat zou niet gaan natuurlijk.

Ik wordt er een beetje gek van. Vorig weekend heb ik braaf elk stuk gelezen, bestudeerd en was ik volop geconcentreerd. Dit weekend is het een grandioos verschil. Gelukkig heb ik vanochtend wel flink wat kunnen doorlezen en qua moeilijkheidsgraad lijkt het mee te vallen dit keer. Helaas schat ik dit wel eens verkeerd in, we zullen zien morgen. Ook hoor ik morgen als het goed is de cijfers van de andere twee toetsen die ik vorige week heb gemaakt. De cijferlijst hangen ze altijd op in de gang, en als ik daar dan heenloop met knikkende knieƫn lijkt het net een thriller waarbij ik elk moment mijn doodvonnis kan horen.

Voor de rest drink ik thee, bereid ik mezelf mentaal voor en zit ik vooral te zitten. Af en toe speel ik wat met de katten en dan leer ik weer een half uurtje. Ik ga nu nog even verder met leren en dan, ja dan moet ik er klaar voor zijn. Morgen nog even knallen, i let you know how it went!

En, hoe ziet jullie weekend eruit? Ik hoop stukken gezelliger, uitdagender en spannender haha.


Posted in DAILY | January 19th, 2014 4 comments

Dina - January 19, 2014

Heel erg veel succes in ieder geval! Mijn weekend zag er heel anders uit. Ik ging stappen, omdat ik inschat dat ik over twee weken geen leven meer heb (dan begin ik weer met school).
Je header is mooi zo trouwens!


Lyntje - January 19, 2014

Een heel goed idee zo net voor school ja! Heel veel succes als je weer naar school gaat…


Femke - January 19, 2014

Ik ben gisteren met mijn ouders naar Ikea geweest om een nieuw bed uit te kiezen. En vandaag heb ik een luie dag!


Wendy - January 20, 2014

Heel veel succes voor vandaag!!