Crazy Cat Lady Tag

Op de website van Wendy zag ik de meest fantastische TAG ever, namelijk de Crazy Cat Lady tag. Ik doe hier vrolijk aan mee, want ook ik vind het heerlijk om over mijn poezenbeesten te praten.

Schattigste foto van je katten:
kat1
Dit is Phoebe!

fuel3
Dit is Fuel!

savage32
Dit is Savage! Schattigere foto’s van deze dame heb ik niet, want die is nogal nors zodra ik met een camera op haar af loop.

Bijzondere eigenschappen:
Fuel: Deze dame is een beetje wispelturig. Vaak gaat het zo; naar binnen, naar buiten, naar binnen, naar buiten. En wie mag er telkens lopen voor de deur? Jep ik. Soms is ze superspeels, dan weer heel knuffelig overgaand tot strontchagerijnig waarbij haar staart zwiepend achter haar aan gaat.
Savage: Savage gedraagt zich ook echt als een Savage. Waaks loopt ze door het huis en denkt ze over elke stap na want stel je voor dat ze op een bom gaat staan. Ze vind alles eng, en is er niet van gediend als er een ander poezenbeest in haar buurt komt want dan geeft ze die een paar raken klappen. Het liefst ligt ze op de vensterbank te slapen, alleen.
Phoebe: Dit is echt een schijnheiligje. Ze doet zich voor als een lief meisje maar ondertussen haalt ze allerlei streken uit als ik even niet kijk. Ze is natuurlijk nog steeds een beetje een baby-poes dus ik kan er nog wel mee leven. Het ergste is als ze Savage gaat pesten en ze onder de vensterbank gaat zitten en Savage af en toe een klapje geeft…

Omschrijf het geluid dat je kat maakt
Fuel: Die heeft een ruim assortiment. Van Mreeh mreeh mreeh achter elkaar tot een soort duif die Kroeeeeeh doet.
Savage: Meeeeh, beetje zeurderige mauw en dan vaak met een lange eeeeeehhh
Phoebe: Het is net een muis, beetje piepiepieeeeeep en als ze alleen is, is het mieeewwwwww, mieewwwwww.

Koosnaam
Fuel: Fuelina, moedertje
Savage: Fisu, fisule (spreek uit als fiesjoe en fiesjoele)
Phoebe: Fiebs, dochtertje, terrorist

Bekentenis
Ik kan uren plat liggen van het lachen als een kat schrikt. Soms dan loopt Fuel nietsvermoedend door het huis, en als ik dan een heel klein iets als een papiertje naast haar op de grond laat vallen dan doet ze net alsof de wereld vergaat. Zo hilarisch.

Goede tip voor andere crazy cat ladies
Stress niet te snel als je kat iets ‘raars’ heeft. Dit heb ik een beetje geleerd vanuit Roemenië. Fuel liep bijvoorbeeld een beetje mank en het liefst wil ik dan naar de dierenarts maar katten zijn hele sterke beesten en uiteindelijk loste dit allemaal weer vanzelf op. Net als het oogje van Phoebe dat een tijdje geleden dichtzat. Na goed schoonmaken was dit binnen twee dagen weer over. Als je, je nou echt zorgen maakt moet je natuurlijk gewoon naar de dierenarts gaan, maar weet hoe sterk katten zijn!

Watvoor kat zou jij zijn
Ik denk een lekkere simpele luie, dikke, slapende kat die af en toe kattenkwaad uit haalt.

Leukste kattenwebsite
Icanhas.cheezeburger.com vind ik altijd wel grappig maar het liefst ga ik op YouTube.com op zoek naar ‘most funny cats’.

Beste kattenGIF
LoBPB
veeg me maar op…….

post bottom


Posted in CATS&DOG | January 17th, 2014 6 comments

Li - January 17, 2014

Hahaha ooooh lotgenootje!


Sylvia - January 17, 2014

Haha, die kattenGIF is fantastisch 😉 En die schattigste kattenfoto heeft inderdaad een ontzettend hoog cute-gehalte.


Laura - January 19, 2014

Awh, wat een super lieve katten heb jij. Fuel is echt schattig, die oogjes! Katten kunnen inderdaad wel heel wat hebben 😉


Wendy - January 20, 2014

Die GIF is inderdaad geweldig. Ik barst steeds weer in lachen uit. Leuk dat je hem hebt overgenomen!


Eline - January 21, 2014

ooh wat schattig zeg!


Jorien - January 27, 2014

Aah zo leuk, deze leen ik binnenkort ff van je 😀