Asia it is

Zo, de eerste twee toetsen zitten er op! Wat een heerlijke opluchting is dat toch altijd. Helaas mag deze opluchting niet lang duren want aanstaande maandag staat er weer een (grooooote) toets op mij te wachten dus dit weekend zal weer vooral bestaan uit leren, boeken en vele koppen thee. De eerste toets (Anatomie/Fysiologie/Ziekteleer) ging redelijk, en ik hoop ook echt dat ik deze gehaald heb. Het was namelijk nogal wat leren, dus om dat allemaal nog een keer door te moeten nemen voor een herkansing, no thank you. De tweede toets (Biochemie) was zacht gezegd iets minder. Biochemie is sowieso niet mijn vak, en vind het altijd lastig. We zullen zien wat de uitslag is…

Wel heb ik tijdens dit studeerweekje met hubby een bestemming kunnen vinden voor de zomertrip van dit jaar. Dankzij een mooie aanbieding vliegen we halverwege augustus richting Kuala Lumpur – Maleisië. Mijn eerste voetstappen in het tropische Azië (als je Turkije niet meetelt dan)!

KL026

TAM004

CH005

PEN010

PER001

Wat wij voornamelijk willen gaan doen is zoveel mogelijk van het schiereiland te kunnen zien. We willen de hoofdstad zien, proeven en ontdekken. We willen de jungle in, op zoek naar aparte beesten en mooie natuur. We willen relaxen op eilandjes onder een wuivende palmboom met een kokosnoot in mijn hand. We willen de theeplantages zien. We willen de extreem schone stad Singapore zien. Ja, veel mooie plannen en ik kan het gewoon niet geloven dat we deze zomer die kant op vertrekken. Een heerlijk vooruitzicht tijdens deze zware proefwerken.

Bron foto’s: Malaysia Travel

post bottom


Posted in DAILY TRAVEL | January 14th, 2014 9 comments

Lisa - January 14, 2014

Wat een mooi vooruitzicht! Succes met je laatste toets 🙂


Sylvia - January 14, 2014

Wauw, prachtige foto’s! Heerlijk vooruitzicht 🙂 Succes nog met je toetsen.


Myrthe - January 14, 2014

Ooohh jaloers!!! Ik ben zelf in Thailand geweest dus kan helaas niks zeggen over Maleisië. Ik zou er zo graag een keer heen willen! Succes met je tentamen. En geniet van de voorpret van je vakantie!


Maaike - January 14, 2014

Hoop dat je je toetsen gehaald hebt & nog succes met de laatste! Wat super gaaf dat je daar heen gaat zeg, wordt wel een beetje jaloers hoor ^^ beloof je heel veel foto’s te maken? 😉


Lyntje - January 17, 2014

Uiteraard 😉 ik neem miljoenen GB mee om zo genoeg vast te kunnen leggen haha.


Dina - January 15, 2014

Jammer dat je over biochemie niet zo’n goed gevoel hebt, hoop dat je toch een voldoende hebt!
Maar wat een ontzettend heerlijk vooruitzicht, jullie zomervakantie!


Nanda - January 15, 2014

Ik wil ook graag naar Azie in de zomer/najaar, mag ik vragen waar je je aanbieding gescoord hebt? 🙂


Lyntje - January 17, 2014

Sorry voor mijn late reactie! Maar natuurlijk mag je dat vragen. Wij hebben een ticket via Turkish Airlines geboekt, met overstap in Istanbul. Dit scheelt 400 euro met een andere airline die direct vliegt (bijvoorbeeld Emirates of KLM). Dus je moet er wel een overstap voor over hebben, maar dan zit je wel met een mooier prijsje.


Simone - January 15, 2014

Oh, wat lijkt mij dat gaaf om naar Azië te gaan. Echt een heerlijk vooruitzicht lijkt me dat!