2013

lookingback

De laatste uren van 2013 zijn we zojuist ingegaan, en wat is het weer snel gegaan! De laatste maanden van het jaar vliegen ineens voorbij en vanavond staan we alweer met oliebollen in onze handen naar het vuurwerk te kijken. Tijd voor een kleine evaluatie van het afgelopen jaar dus.

 

up3

Reisjes:
In Februari ben ik met m’n familie naar Mechelen geweest want mijn vader (her)opende daar een winkel samen met mijn broer. Mechelen is een hele leuk gezellige Belgische stad, met cozy eettentjes. In April vertrokken we met de weddingcrew een weekendje richting Waterparc Veluwemeer. Een heerlijk gek weekend met veel lol, eten en gezelligheid. Natuurlijk ben ik ook tweemaal samen met hubby richting Roemenië gegaan. De eerste keer was in het voorjaar en toen kwamen mijn ouders, oom en tante, vriendin en opa ook even langs. We hebben heerlijk geklust in het huis en genoten van het landelijke leven. De tweede keer dat we gingen was in de herfst, en ik moet je zeggen dan is het een stuk minder ‘easy’ leven zonder badkamer en alle voorzieningen die we hier hebben. Bibberend van de kou ging ik in de teil, en ‘s avonds buiten naar de WC is toch best fris aan de bips. Gelukkig schiet de badkamer op, en kan ik als het goed is de volgende keer dan echt een lekkere warme douche nemen! Onze zomervakantie was een grote rondreis door Turkije. We begonnen in Istanbul en reden via Cappadocië naar het zuiden en zijn langs de kustlijn omhoog gegaan naar Samos (Griekenland) waar we nog heerlijk hebben genoten van de zon en de rust.

Studie:
Inmiddels ben ik alweer bijna derdejaars leerling (over 2 maanden!) en het afgelopen jaar ben ik pas echt m’n draai een beetje gaan vinden. Je kan steeds meer, mag steeds meer en daardoor wordt het ook steeds leuker. Ik ga nog steeds met veel plezier naar m’n werk, een goed teken dus. Helaas zie ik wel op tegen het laatste jaar school, tijd voor een eindscriptie en nog wat toetsen. Tanden op elkaar en gaan!

kcaug1

Kookclubje:
Ook dit jaar genoten we met ons kookclubje weer maandelijks van heerlijke zelfgemaakte gerechten. Geïnspireerd door bepaalde landen of (zoals ons nieuwe regelment luidt) thema. Van koude avocadosoep tot Wienerschnitzel van alles kwam voorbij. Het is zo leuk om te doen, en hopelijk krijgen we in het nieuwe jaar nog veel meer kookclub-meetings!

6wkn5

Beestjes:
Fuel, ons geadopteerde katje uit Hongarije was plots zwanger (we dachten dat het een kater was, maar het was dus een poes…). Ze kreeg 4 prachtige kittens waarvan er helaas twee zijn overleden. Daarentegen zijn de twee andere kerngezond en Phoebe hebben we gehouden en Jake is naar een vriendin van mij verhuist. Ik vond het erg leuk dat Fuel baby’s kreeg maar wil het niet nog een keer meemaken. Volgens mij was ik meer gestressed dan het beestje en ik heb nachten niet kunnen slapen omdat ik bang was dat de andere twee kittens het ook niet zouden overleven.

Al met al een zeer geslaagd jaar! Op naar een net zo goed (of nog beter natuurlijk) 2014. Ik wens jullie vanavond allemaal een goed uiteinde en natuurlijk een super-gelukkig nieuw jaar! HAPPY NEW YEAR!


Posted in DAILY | December 31st, 2013 1 comment

Nanda - January 1, 2014

Gelukkig nieuwjaar! Dat 2014 een mooi jaar mag worden 🙂
En de foto’s van de kittens zijn mooi zeg!