Christmas tag

phoebe

Oogschaduw met kerst: zilver of goud?
Uhmm. Doe maar goud, het liefst houdt ik het gewoon bij zwarte eyeliner en oogschaduw.

Echte kerstboom of een valse?
ECHTE! Ik baal echt dat ik door onze terroristen (lees katten) geen echte kerstboom kan nemen want daar springen ze gewoon in. Hoe hoog de ballen ook hangen ze tikken ze er allemaal uit haha. Maar; nothing beats the smell of a real christmastree!

Favoriete Kerstlied?
Is het heel erg als ik zeg dat ik de kerst-cd van Michael Buble zelfs in de zomer zou kunnen luisteren? Ik doe het natuurlijk niet, maar al staat mijn hele playlist op shuffle en er komt een kerstliedje van hem langs zal ik deze niet overzetten. Dus; any song of mr. Buble! (Btw. om het nog beschaamder te maken, ik vind die cd van Nick & Simon ook echt awesome)

Favoriete Kerstfilm?
Home Alone 1 of 2 en A Christmas Carol. Alledrie trekken nog mijn volledige aandacht, en zeker bij Home Alone is het zo erg dat ik mee kan praten met de dialogen (‘keep the change, you filthy animal!’)

Uit eten om zelf koken?
Een dag zelf koken en een dag uit eten. Ik vind het met kerst super leuk om uitgebreid te koken, maar dan 1 dag. De andere kerstdag wil ik relaxen, en dan wordt het al snel uit eten…

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken?
Maakt me niet uit eigenlijk. Vind het erg leuk om thuis alles gezellig te maken maar bij iemand anders aanschuiven is ook wel eens lekker.

Favoriete cadeautje om te krijgen?
Ik kan met heel veel dingen blij zijn. Een lekkere parfum, doosje bonbons of een bon voor een leuke winkel. Zo lang het maar functioneel is ben ik blij.

Leukste kerstervaring tot nu?
Ik heb dit jaar de beste vriend van mijn hubby over laten komen vanuit Roemenië zonder dat hubby het wist. Zaterdag gingen we zogenaamd naar een kerstmarkt, maar ik reed in plaats daarvan naar het vliegveld in Eindehoven. Hij had geen idee en werd helemaal gek van onwetendheid. Uiteindelijk liepen we naar de arrivals en kwam zijn beste vriend de hal in lopen. Hij was zooooo ontzettend blij en verrast, en hoewel het nog niet echt kerst is was dat alvast mijn kerstcadeautje voor hem en dat was echt het mooiste kerstmoment tot nu toe.

Witte kerst: ja of nee?
Ja, like duh. Karren met die slee!

Kleuren in de kerstboom?
Zolang het op elkaar is afgestemd ja. Ik vind het mooi om wit en zilver te combineren met een kleur.

Jurkjes of winterse truien?
Met het kerstdiner een jurkje, zodra de gasten zijn verdwenen trek ik mijn comfy outfit weer uit de kast.

Vroeg opstaan of lang uitslapen met kerst?
Ik kan tegenwoordig toch niet meer uitslapen. Om half acht gaan de luiken open en het maakt niet uit of ik vakantie heb of dat het weekend is, ik wordt gewoon vroeg wakker. Dus met kerst zal het niet veel anders zijn.

Cadeautjes geven of krijgen?
Beide is leuk. Wel hoor ik vaak dat het ‘gezond’ is en dat het een natuurlijk gelukkigheidsgevoel (bestaat dit woord?) geeft als je cadeau’s geeft aan iemand. Maar af en toe een klein presentje krijgen is natuurlijk ook nice!


Posted in DAILY | December 23rd, 2013 3 comments

Maaike - December 23, 2013

Ah leuk om jouw antwoorden te lezen, ik deed deze tag ook laatst 🙂 Ik wil ook zo graag een witte kerst, helaas zit het er niet in dit jaar.. We hebben best wat dezelfde antwoorden 😀


Dina - December 24, 2013

Katten zijn echt flauw soms hè. Na 2 jaar geen kerstboom te hebben gehad, heb ik er dit jaar weer gewoon een gekocht. En de plantenspuit staat er onder. DUS. 🙂


Lisanne - December 28, 2013

Lieve foto aan het begin! & Leuke blog heb je trouwens.