Travel flashback; Sirmione en ijsjes

garda1

22 april 2010 – km stand 1532 – Sirmione  Omdat de pot pindakaas met stukjes noot nog verzegeld was en riep om geopend te worden, heb ik dat deze ochtend maar gedaan. Een dikke laag smeerde ik op mijn nog warme stokbrood toen ik in de zon zat, voor onze tent met m’n Rayban glimmend op m’n neus. Een goed begin van de dag!

garda2

garda5

garda4

garda3

garda6
Aangezien de verwachtingen van het weer vandaag zeer goed waren, besloten we inkopen te gaan doen om zo ‘s avonds zelf te kunnen gaan koken. Het weer werd beter en beter, tot er geen enkele wolk meer aan de lucht was. We besloten onze biezen te pakken en richting Sirmione te rijden, een stadje met een mooie burcht. Na wat gerommel bij het tankstation (het was zelfbediening maar ons briefje van 20 euro werd telkens niet geaccepteerd), reden we naar de parkeerplaats en stapten we uit in een heerlijke warmte. De temperatuur tikte tegen de 25 graden aan en dat was lekker, heel lekker. Boven op de burcht konden we genieten van het uitzicht over het mooie pittoreske stadje. De zon brandde op onze (nog) witte lichamen en we genoten vol op. Na een kleine pizza op een terrasje vonden we het tijd voor een ijsje. Beide 5,50 lichter maar optimaal genietend smulden we van het heerlijke romige ijsje (ik had tiramisu en cocco, Anne ging voor de straciatella en vanille).

garda7

garda8

Eenmaal terug op de camping liepen we naar de bijna verlaten pier waar we volop foto’s schoten en genoten van de ondergaande zon. Daarna maakten we onze eerste maaltijd zelf. Tortellini met bolognesesaus en gebakken uitjes. Het was lekker, en dit gaan we zeker vaker doen. Jammer van de afwas…

post bottom


Posted in TRAVEL | December 18th, 2013 1 comment

Eline - December 18, 2013

mooie foto’s!