DIY; hergebruik je panty

Laatst ruimde ik mijn kast op en kwam ik zo’n gaas panty tegen. Je weet wel, een soort vitrage maar dan als panty wat eigenlijk niets bedekt. Snel gooide ik het ding in de ‘weggooi-tas’ die ik later naar mijn moeder bracht. Ik hoopte het afschuwelijke object nooit weder te zien, maar toen ik een dag later bij m’n moeder binnenliep keek ik verbaasd toe, toen ik mijn onverhullende stuk kleding weer terug zag… Nee, gelukkig had mijn moeder het ding niet aangetrokken maar zij had ‘m in stukken geknipt en om een vaas gedaan. Dussss.

En eerlijk is eerlijk…. Het staat leuk! Niemand die ziet dat het mijn oude, lelijke sloerie-panty is, want het lijkt wel alsof ik een superdure vaas in huis heb (kringloopwinkel-vaas…). Dus, heb je nog een panty in huis liggen die eigenlijk niet in het daglicht vertoont mag worden, knip ‘m in stukken en versier je vaas ermee!

vaas1

vaas2

post bottom


Posted in HOUSE&DECO | December 21st, 2013 3 comments

Anne - December 21, 2013

Ziet er leuk uit! Ik heb alleen niet zulke panty’s 😉


Lyntje - December 21, 2013

Hahaha nee dat snap ik, ik was zelf ook verbaasd dat ik eigenaar was van dit exemplaar….


Carola - December 21, 2013

Ik vind het er erg leuk uit zien zo. (: