Food with Christmas

Ditmaal hadden we een Grieks voorgerecht; een hartige taart met rijst, spinazie, knoflook, zalm en fetakaas. Dit werd opgevolgd door een enorm hoofdgerecht; een kalkoen van 5 kilo! En daarom heen stonden nog allerlei bijgerechten. Als toetje mocht Erwin (mijn broer) weer aan de slag om zijn pronkstuk Tiramisutaart te maken. Aan het einde stond iedereen op klappen, maar het smaakte ongelooflijk goed allemaal.

 

post bottom


Posted in DAILY | December 27th, 2011 4 comments

Tam - December 27, 2011

Ziet er erg lekker uit 😀


Mama - December 29, 2011

Opa aan z’n kluifje.


Marie Oster - December 29, 2011

cool blog! Ist Ihr Thema custom made, oder haben Sie laden Sie es von irgendwo? Ein Design wie Ihr mit ein paar einfachen adjustements w?re wirklich mein Blog springen. Bitte lassen Sie mich wissen, wo Sie Ihr Design haben. Kudos


Lyntje - December 30, 2011

Hello, i’m sorry my German is not very good so i’ll reply in English. I haven’t made my theme by myself but i found it after some research on google (type; free wordpress themes). After that i just edited it a little bit, so that i would fit with my own style. Good luck!