Christmasproof

Naast de goedkope en totally handmade kerstboom ben ik dit weekend weer bezig geweest in ons huisje om het kerst-proof te maken. Op zolder dook ik in een aantal tassen waar de kerst-attributen liggen en ik was weer een middagje zoet. Een kerstklokje hier, een lampje daar en ik ben weer tevreden.

Het leukste vind ik de met kerstballen gevulde vaas. Ik ben dol op wit en dat is zeker terug te zien in de vaas. Bovenin heb ik een windlicht gedaan zodat ik er een kaarsje in kan branden. Dit geeft echt een superleuk effect ‘s avonds, want dan zie je de vaas echt oplichten.

kerst1

kerst2

kerst3

kerst4

kerst5

post bottom


Posted in HOUSE&DECO | December 17th, 2013 5 comments

Nanda - December 17, 2013

Ik vind vazen met kerstballen erin zo leuk! Ik ga vanmiddag ook nog even aan de slag met de laatste dingen.


Eline - December 17, 2013

erg mooi!


Anne - December 17, 2013

Ziet er allemaal heel sfeervol uit 🙂 Leuk!


Bychristiana - December 17, 2013

Prachtig allemaal, vooral die wijnglazen met de miniatuur balletjes erin, helemaal mijn ding ook;-)


Carola - December 18, 2013

Mooie foto’s! Ik vind vazen met kerstballen ook zo mooi! Wij hadden er vorig jaar eentje met lichtjes er in. (: