Alternative XMAS-tree’s

xtree0

Op inspiratiewebsites kan ik uren ronddwalen op zoek naar leuke kerstideetjes. Ik maakte zelf al een alternatieve kerstboom en ben er nog steeds blij mee want het scheelt een hoop rommel (naalden en kapotvallende kerstballen dankzij twee draken van poezen). Als ik wat meer zou durven en het niet erg zou vinden om een muur te beschilderen had ik misschien wel één van de andere (maar ook hele unieke) kerstbomen gemaakt. Want wat zijn ze toch leuk!

Vooral die hieronder met de lijstjes en vlaggetjes vind ik echt helemaal het einde. Het lijkt me echt heerlijk als je dit soort dingen gewoon kan maken zonder dat het na kerst een muur vol gaten of lijm is. Want om nou een heel jaar met die kerstboom aan de muur te zitten?

Vinden jullie de alternatieve kerstboom een hit of hou je het liever bij de ouderwetse echte naalden-kerstboom?

xtree2 xtree1 bron; welke.nl

 

post bottom


Posted in HOUSE&DECO | December 4th, 2013 5 comments

Sylvia - December 4, 2013

Ik heb toch liever een traditionele boom, al vind ik die hierboven wel mooi 🙂


Eline - December 4, 2013

erg mooi!


Lyanne - December 5, 2013

Wat leuk! Mijn kamer heeft veel mint kleuren en dat past totaal niet in combinatie met een groene kerstboom. Dit is dus een leuk alternatief!


Eva - December 6, 2013

Ik ga voor hele normale echte boom. Vooral omdat ik voor het eerst echt ruimte daarvoor heb


Dionne - December 6, 2013

aaah, ze zijn wel echt allemaal erg leuk!