OnLyntje VI

Oké, de afgelopen weken bestonden eigenlijk vooral uit school dus erg veel interessants is er niet te melden. Elke ochtend ging ik om half zeven de deur uit, en stapte die vaak dezelfde tijd ‘s avonds weer binnen. Gelukkig is deze laatste lange schoolperiode voorbij en gaan we weer verder in de praktijk.! HOEZEEEE! IMG_0482 Bij de Intratuin hebben ze vaak hele leuke aanbieding wat betreft het café. Je kan voor een habbekrats een kop thee halen met een warme apfelstrudel en vanillesaus. YUM!

IMG_0558 Zo gaat het bijna ieder weekend. Als hubby denkt lekker achter de computer te kunnen gaan zitten gamen komen deze twee dames hem eens lekker vervelen. Vooral over het toetsenbord lopen schijnt echt geweldig te zijn..

IMG_0504 Den Haag! Vanaf dit station ging ik iedere dag naar Amsterdam, en in die vier weken reed de trein ongeveer 2 keer op tijd. How i love trains….

IMG_0571 Liefde van de vrouw gaat door de maag… Ik ben DOL op pannekoeken met Nutella, heel fout en dikmakend i know. Toen ik zei dat ik daar trek in had dook meneer de keuken in en in een half uurtje stond er een bord pannekoeken voor m’n neus. LEKKAH!

 

IMG_0561 Hier kwamen twee vrienden bij ons eten. Ik vind het altijd zo leuk om een diner te maken als er mensen op bezoek komen (en als ik er tijd voor heb!). Dit keer had ik het pompoentaartje gemaakt met rollade uit de oven, gegrilde groenten, rode kool en stoofpeertjes. Het was echt yummy, en het toetje dat Dorien had gemaakt (witte chocolademousse met warme appelcompote en crumble) maakte het herfstavondje helemaal af.

 

IMG_0612 Dit vind ik zo’n schattig foto’tje! Zo’n racend 45 km/h karretje met een ondergaande zon.

 

IMG_0600   Dit soort dingen slepen me door de schooldagen heen. Soms hadden we echt superlange dagen waar we alleen maar hoorcollege’s kregen. En soms 4 uur achter elkaar van dezelfde persoon. Nou ik kan je vertellen dat is lastig vol te houden, dus vandaar dat we onszelf maar vaak verwenden met heerlijke bakkies koffie, frikadellen of andere lekkernijen.

 

IMG_0640 In Roemenië hebben ze geen Sinterklaas, dus ik vond het stiekem wel leuk om voor hubby zijn schoen te zetten (zonder dat hij het wist natuurlijk!). De volgende ochtend keek hij wel even raar op, maar hij vond het hartstikke leuk!

 

IMG_0653 Zaterdag ben ik naar Night Of The Proms geweest in Ahoy! Een superleuk concert waar klassiek en pop gemengd worden tot een geweldig geheel. Waylon, Amy McDonald, Gloria Estefan, Wyclef Jean en John Miles waren onder andere de artiesten die optraden en er een geweldige show van maken met Il Novocento als orkest. Het is ieder jaar weer een feest, en dus zeker een aanrader!

 

IMG_0718
Whoehoeee, weer lekker terug op de OK! Heerlijk om na vier weken school weer gewoon lekker bezig te zijn met de anesthesie in de praktijk.

Dat was mijn overzichtje van de afgelopen tijd. Komende weken staan er veel party’s op het programma want sinterklaas komt er aan en daarna natuurlijk kerst! Ook ben ik gewoon weer werkzaam op de operatiekamers, en ga ik beginnen met studeren voor de volgende toetsweek (in januari al, eeeek!). Wish me luck!

post bottom


Posted in DAILY | November 29th, 2013 5 comments

Sylvia - November 29, 2013

Haha, wat is dat toch met katten en laptops? 😉


Debby - November 29, 2013

Wat een fijne foto’s 🙂 Ik ga vandaag ook shit scoren om in m’n vriend z’n schoen te doen :’D lol. En heb je dat filmje al gezien met handleiding voor katten ‘how to treat your human’ ofzo :’) daar staat dat katten mensen eraan moeten herinneren dat er ook nog leven bestaat buiten dat ding waar ze uuuuren naar staren. Die vond ik echt grappig haha.


Lyntje - November 29, 2013

Nee die heb ik nog niet gezien! Klinkt al hilarisch haha, ik kan ‘m alleen niet vinden op YT… 🙁


Nanda - November 29, 2013

Dat filmpje waar debby het over heeft staat op http://www.watzijzegt.com 🙂 Heel leuk filmpje!

En wat leuk dat je zijn schoen gezet hebt!


Jess - November 30, 2013

Leuk om zo’n overzicht te bekijken. Pannenkoeken met Nutella zijn zo lekker haha 😉