XMAS at Intratuin

Wat kan ik altijd uitkijken naar kerst. Nu het november is begint het al gigantisch te kriebelen. De lampjes worden in de steden al opgehangen, en de winkels zijn al begonnen met uit te dossen voor de feestdagen. Michael Bublé schalt al door de speakers hier, want die CD kan ik dagen achter elkaar luisteren zonder dat het me gaat vervelen.

De Intratuin weet ook wel wat het is om de winkel aan te kleden voor kerst. Afgelopen week bracht ik dan ook een bezoekje aan de zogenaamde kerstshow. Het was heerlijk rustig in de winkel, en bij binnenkomst stond er een Assepoester pop bovenaan de trap ons toe te lachen. Op de kerstafdeling zelf stond het vol met allerlei decoratiestukken. Duizenden kerstballen, kerstbomen en andere leuke dingen staan klaar om mee naar huis genomen te worden. Ik ga eigenlijk nooit om te iets te kopen maar om inspiratie op te doen. Vaak kan je zelf ook zulke leuke dingen maken. Ik zit dus weer barstensvol ideeën voor de komende feestdagen. Hieronder een foto-overzichtje om jullie ook te inspireren voor de kerstdagen.

Zijn jullie er ook al mee bezig?

intratuin1

intratuin2

intratuin3

intratuin4

intratuin6

intratuin7

intratuin8

intratuin9

post bottom


Posted in DAILY SHOPPING | November 14th, 2013 7 comments

Marjolein - November 14, 2013

Ahh dat ziet er super leuk uit! Ik ben nog niet echt in de kerststemming (ook niet in de sinterklaasstemming, haha), maar ik heb er wel zin in!


Lyanne - November 14, 2013

Oooh ik hou er ook van! Ik ben nog niet bij Intratuin geweest, maar ik zie nu dat ik dat toch eens moet gaan doen!


Milou - November 14, 2013

LOVE kerst bij de Intratuin! Ik ga er iedere week even heen als het kan. <3


Sylvia - November 14, 2013

Zucht, ik houd zo van die kerstspulletjes, m’n appartementje staat er elk jaar weer vol mee 😉


Wanda - November 14, 2013

Oh nee, ik kan me helemaal nog niet voorstellen dat het over 6/7 weken al kerst is! Moet er nog niet aandenken!


Wendy - November 14, 2013

Onze Intratuin is ook altijd mooi om te zien als de kerst er aan komt, maar lang niet zo uitgebreid als dat wat ik op jouw foto’s zie. Prachtig!


Dionne - November 14, 2013

Ziet er heel tof uit! Ik heb zin in kerst!