Kloostertafel met Eames DSW stoeltjes

eames0

Een tijdje geleden kocht ik in een opwelling een kloostertafel bij een tweedehands winkel. Sinds ik uit het ouderlijk huis ben wil ik al een kloostertafel, maar vond al de nieuwe te duur en er te modern uitzien. We kochten dus in Oostenrijk een gewone eettafel die m’n moeder thuis opknapte. Het was een leuke simpele tafel, maar nog niet wat ik wilde.

Uiteindelijk liep ik dus tegen deze tafel aan, maar zo zag ‘ie er nog niet uit! Hij was donkerbruin, echt lekker ouderwets. M’n moeder ging weer met haar kwast in de weer, en uiteindelijk is de tafel zo geworden! Ik ben er superblij mee, en zeker nu ik de knoop heb doorgehakt en de retro Eames stoeltjes (replica’s natuurlijk) er bij heb gekozen. De stoeltjes zitten duizend keer beter dan de houten stoelen, ze zijn makkelijk schoon te maken (handig met al die katten) en ik vind het weer eens wat anders. Elke dag zit ik genietend aan de tafel, ik denk dat we erg lang gaan genieten van deze prachtige eethoek.

eames1

eames2

eames3

eames4

eames5

 

post bottom


Posted in HOUSE&DECO | November 13th, 2013 11 comments

Sas - November 13, 2013

Wat een leuke stoeltjes!


Debby - November 13, 2013

Oh heb je die stoeltjes gewoon van Marktplaats ofzo? Heel mooi geworden! Fijn dat je moeder zo handig is 🙂


Lyntje - November 13, 2013

Ja op marktplaats was iemand die nieuwe replica’s verkoopt in Voorschoten.


Joyce - November 13, 2013

Wauw wat een gave mix aan materialen en stijlen! <3 Jullie eethoekje zou zo uit een woontijdschrift gelopen kunnen zijn. Prachtig hoor!


Anne - November 13, 2013

Zo ziet die tafel er super uit, weer eens wat anders 🙂 Die stoeltjes zijn tof er bij, ik kan me voorstellen dat je genietend aan je tafel zit haha!


Bychristiana - November 13, 2013

Ik vind je tafel geweldig!


Lenneke - November 13, 2013

Wauw, dit is inderdaad heel mooi geworden!


Milou - November 13, 2013

Ah te gek! Vooral die stoelen. Ben al een tijdje op marktplaats aan het kijken, wil ook één replica hebben voor mijn ‘werkkamer’ in het nieuwe huis. Waar heb jij deze van als ik vragen mag? 🙂


Lyntje - November 13, 2013

Ik heb de stoelen van deze advertentie: http://www.marktplaats.nl/a/huis-en-inrichting/stoelen/m740330984-dsw-dsr-dar-daw.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618

Heb ze bij hem thuis opgehaald, nog in de verpakking en hij heeft even laten zien hoe je ze in elkaar moet zetten (heeeeel simpel!). Aanradertje dus.


Mandy - November 13, 2013

Jaaaaaa je tafel! Ik was al zo benieuwd, hij is echt waanzinnig geworden!


Laura - what about her - November 13, 2013

Hartstikke leuk! Ik ben ook dol op Eames stoeltjes, heb er twee in de woonkamer staan en er komen gekleurde aan de eettafel.

Helemaal mijn ding dit dus, de tafel is ook prachtig (al had ik hem hout gelaten, mooihoooooi!)
Benieuwd naar de rest van je huis!