OnLyntje V

Het wordt weer eens tijd voor een OnLyntje post!

IMG_0361
Dit mooie bloemstuk kreeg ik van m’n vader. Hij heeft een winkel in België en ze hadden best veel over van een feestdag daar. Na twee weken staat ‘ie nog steeds en kan ik nog steeds genieten van dit leuke stuk op tafel (de nieuwe tafel! ook daar binnenkort een post over)

IMG_0366
Die buien maken me echt chagrijnig, elke keer als ik naar school ga is het verschrikkelijk weer. Mijn laptop pak ik iedere dag in, in plastic want ik ben bang dat als ik een stortbui over mij heen krijg ik ook afscheid kan gaan nemen van mijn lieve MacBook.

IMG_0377
Tja, de rest van de tijd is het vooral wachten op de trein. Op deze foto was ik aan het genieten van een zeldzaam momentje zon. Voor de rest was het natuurlijk een drama met de treinen. Ik moet altijd via Leiden, en ik kan je verzekeren; daar is altijd een probleem. Nog maar twee weken, en dan ben ik weer even van Amsterdam af, en kan ik weer lekker naar het ziekenhuis in Gouda rijden met de auto…

IMG_0401
Fuelina is weer helemaal fan van de verwarming want ja, die staat inmiddels al volop aan bij ons! Ze ligt dan echt heerlijk uitgestrekt te slapen, en soms heeft ze van die onmogelijke houdingen, zoals hierboven!

IMG_0405
Dit is het uitzicht van school. Dit is het laatste grote blok school en er wordt vooral aandacht besteed aan de nieren, endocrinologie en spierfysiologie. Het is allemaal heel leuk en interessant maar ik zal zo ontzettend blij zijn als ik m’n papiertje heb en gewoon lekker kan gaan werken…

IMG_0424
AAAAAH elke vrijdag is het Grey’s Anatomy tijd. Heerlijk om even lekker onderuitgezakt een aflevering te bekijken. Top serie!

IMG_0430
De coolste sloffen op de hele aarde haha! Gekocht bij de Primark.

IMG_0428
Phoebe in de wasmand, soms wordt ik gestoord van dat beest haha. Ze klimt overal in, vooral tassen is ze dol op.

IMG_0438
Van ‘t weekend gingen we uit eten met de Weddingcrew. Dit keer lekker simpel bij een Café – Restaurant. De toetjes zagen er niet heel aantrekkelijk uit op de kaart, en toen heb ik gekozen voor een heerlijk ouderwetse Vianetta, daar kunnen ze in ieder geval niet veel fout aan doen ;).

IMG_0445
Zoë is een beetje zielig de laatste dagen. Ze heeft uitslag op d’r buik en onder d’r ‘oksels’. Ik heb d’r helemaal ingesmeerd met Nivea en dat hielp echt goed! Ze krabbelt niet zoveel meer, maar ligt nu lekker in haar nieuwe fancy mandje te slapen.

IMG_0457
Voor de winkel van m’n vader in België maak ik wel eens kaarten. Dit keer wilden ze voor kerst 150 kaarten! Dat is voor mij een hele hoop werk, want ik bewerk eerst de foto’s, ontwikkel ze en daarna plak ik ze op kaarten en worden ze ingepakt. Mijn zondagmiddag was dus goed besteed!

Dat was weer een beetje het overzicht van de laatste tijd. Komende tijd staat nog steeds in het teken van school en dus veel reizen met de trein (bahbahbah!). Nu nog even genieten van de laatste uurtjes van het weekend, jullie ook fijne zondagavond!

post bottom


Posted in DAILY | November 10th, 2013 5 comments

Sylvia - November 10, 2013

Awwh, Zoë kijkt inderdaad wel heel zielig 🙁 Die sloffen zijn echt briljant! De verwarming staat hier nog niet aan, maar dat zal ook niet heel lang meer duren 😉


Dina - November 10, 2013

Dat bloemstuk is echt prachtig! En de poezenfoto’s zijn lief!


Lenneke - November 10, 2013

Wat een mooi stuk heb je gekregen van je pap! En jouw kat is een baas.


Nanda - November 10, 2013

Wat leuk dat je kaarten voor de winkel van je vader maakt 🙂 En dat bloemstuk is ook prachtig!


Mandy - November 10, 2013

Aahhhh je kloostertafel is af!! Wat tof, snel foto’s posten hoor!
Ben heel benieuwd. En Grey’s, jaaa!
Leuke foto’s weer. 🙂