Kloostertafel inspiratie

klo0

klo1

Een tijdje geleden kocht ik een kloostertafel bij de tweedehands winkel. Een prachtige robuuste tafel, waar heerlijk op geleefd kan worden. Wel moest deze opgeknapt worden, want hij had nog de donkere ouderwetse kleur. Met het opknappen zijn we inmiddels flink bezig of nouja, vooral mijn moeder dan. Ik ben vooral op zoek naar mooie plaatjes van kloostertafel ter inspiratie.

Ik zit erg in dubio over de stoelen. Want een nieuwe tafel vereist ook nieuwe stoelen toch!? Soms lijkt het me enig om van die Eames replica’s te hebben, maar aan de andere kant vind ik ouderwetse cafe-stoelen ook gaaf. Via marktplaats had ik oude stoelen met rieten zitting gekocht maar helaas passen deze niet tussen de spijlen (gelukkig heb ik er maar 12,50 voor betaald haha), en is de zoektocht dus nog steeds in volle gang. Hebben jullie ideeĆ«n??

// welke.nl // pinterest.com //kloostertafelsonline.com //

post bottom


Posted in HOUSE&DECO | October 29th, 2013 4 comments

Yolande - October 29, 2013

Gaaf!! Zo’n kloostertafel lijkt me heel erg mooi, van die ouderwetse houten stoelen lijkt me hier heel erg mooi bij staan


Wendy - October 29, 2013

Lastig. Mijn oom en tante hebben ook zo’n tafel. Aan de ene kant hebben ze een lange bijpassende bank en aan de andere kant een aantal gewone simpele houten stoelen.


Nanda - October 30, 2013

Mooi zo’n tafel! Ik vind dat inspiratie plaatje rechtsboven mooi, lekker licht en wit. En daaronder staat een plaatje met moderne stoelen, denk dat dat een mooi contrast geeft. Of een houten bankje! Ben benieuwd naar je eind resultaat šŸ™‚


Daniƫlle - October 30, 2013

Ik vind het heel mooi, vooral die witte!