Laatste aankoopjes

Soms is het heerlijk om allerlei prulletjes in huis te hebben. Afgelopen tijd heb ik dan ook weer wat nieuwe ‘zooi’ in huis gehaald (hubby geeft het graag deze benaming).

new1
Deze kopjes heb ik voor een klein prijsje op de kop getikt bij de tweedehands winkel. Ik heb ook oud behang liggen waarmee ik het kleine kamertje wil gaan behangen. Deze kopjes passen daar perfect bij, en zal ik gaan gebruiken als decoratiestuk. Leuk met een kaarsje of plantje erin.

new2
Ik gebruikte eerst altijd wierook om een lekkere geur te krijgen in huis. De beestjes waren daar niet erg van gediend en liepen er altijd met een grote boog omheen. Ook vond ik het wel erg rokerig en toen ik tegen deze waxmelt brander aanliep bij de Action vond ik dat zeker het proberen waard. De melts die er bij zitten zijn niet superlekker, maar ik heb bij de Intratuin meteen een voorraadje ingeslagen en vooral de ‘musk’ vind ik echt heeeeeeerlijk!

new3
Nog zoiets wat ik dus echt niet kan laten liggen bij de Action. Soms hebben ze van die fantastische boekjes liggen voor een aantal centen. Dit boekje vond ik ook echt zo leuk dat deze meteen in mijn mandje verdween.

new4
Oké, dit spiegeltje heb ik niet zelf gekocht maar gekregen van twee vriendinnen die in Spanj waren. Een hartstikke leuk, schattig spiegeltje en ik ben er echt heel blij mee! Mijn oude spiegeltje was kapot dus het kwam goed uit dat ze met deze nieuwe aankwamen zetten.


Posted in SHOPPING | October 8th, 2013 8 comments

Anne - October 8, 2013

Dat notitieboekje vind ik geweldig, zou ik ook niet kunnen laten liggen. De kopjes met een plantje er in is een schattig idee, creatief ook, daar zou ik gewoon niet zo snel op komen 🙂


Nanda - October 8, 2013

Wat een leuke spullen heb je gekocht! 🙂 Die notitieboekjes zijn zo handig.


Dina - October 8, 2013

Leuke spulletjes (of moet ik zooi zeggen?). Vooral de kopjes en het spiegeltje!


Rianne - October 8, 2013

Leuke spulletjes inderdaad, dat notitieboekje is zo schattig!


Wendy - October 8, 2013

Leuk spiegeltje! 🙂 En de rest is natuurlijk ook leuk. Maar het spiegeltje is mijn favoriet.


Patricia - October 9, 2013

Wat een mooi notitieboekje, ik kan ze ook maar moeilijk laten liggen


Joyce - October 22, 2013

Volgens mij weet jij gewoon ALLES mooi op de foto te zetten! (: Van kitscherige theekopjes tot Action notitieboekjes! Leuke spulletjes heb je geshopt!


Lyntje - October 26, 2013

Haha dankjewel voor het compliment 🙂