Handmade fall decoration

Moeders is weer in de weer geweest met wat decoratiestukken. Op de eerste foto zie je de geverfde dennenappels. Echt superleuk, en zo simpel. Je raapt wat dennenappels op tijdens een wandeling en verft ze thuis in de kleur die in jouw huis past. Bij mij zijn lichte kleuren het beste en moeders heeft ze dan ook lichgrijs en lichtroze geverfd. Staat hartstikke leuk en herfstig, maar dan net op een andere manier.

deco1

En dan heb ik misschien nog wel iets leukers; gebreide pompoenen! Serieus, hoe krijgt ze het weer voor elkaar. Op internet had ik er wel wat voorbij zien komen maar inmiddels heeft ze er al meer dan 20 gemaakt waaronder deze drie schattige pompoenen. Met deze pompoenen heb je echt een hartstikke origineel item in huis dat direct ook de herfstsfeer in huis brengt.

deco2

deco3

Ik ben in ieder geval helemaal blij met deze dingetjes. Zijn jullie ook bezig om je huis herfstproof te maken?

 

post bottom


Posted in HOUSE&DECO | September 23rd, 2013 7 comments

Mandy - September 23, 2013

Wat leuk!!!
Die pompoenen zijn ook echt gaaf zeg. Handige moeder heb jij, en creatief!


Lyanne - September 23, 2013

Die dennenappels vind ik echt geweldig! Ik ga gelijk verf kopen (kan het ook met een spuitbus?)


Debby - September 23, 2013

Ohh wat een leuke spullen! Mijn vriend doet bij ons de decoratie :’)


Nanda - September 23, 2013

Oh die pompoenen!! Wat leuk 🙂


Indira - September 24, 2013

Die dennenappels! Dat ga ik ook proberen!


Claudia - September 25, 2013

Oh wat een leuke ideeën! Meer meer!!


Patricia - September 28, 2013

Leuke dingetjes zijn het, ik ben ook bezig met de huiskamer leuk te maken