OnLyntje II

Hello everybody! Het is weer eens tijd voor een foto-overzichtje van de laatste tijd. Hoewel ik vooral bezig ben geweest op de werkvloer: ik loop momenteel stage op de recovery, heb ik toch nog wat interessante foto’s kunnen selecteren voor OnLyntje. Kijken jullie mee naar mijn leven van de afgelopen tijd?

IMG_20130903_184823-1
Hubby moest zijn vakantie-uren op gaan nemen want hij had er nog wat staan. Al snel daarna boekten we een ticket naar Roemenië waar ik echt gi-gan-tisch naar uitkijk. Gewoon lekker uitrusten. Spelen met Ursa onze zwerfhond, de kippen eten geven of een stuk door de heuvels wandelen onderweg naar Mamaia (oma). Nog maar 4 weekjes dan gaan we!

IMG_20130911_224227-1
Dit was de laatste gezinsfoto van de schattige poezenfamilie. Het is zo’n mooi plaatje vind ik!

IMG_20130913_192629-1
Ook al is de herfst niet mijn favoriete seizoen, het heeft zo wel zijn pluspunten. Ik kan er echt van genieten om na een avondje in de stad te hebben gelopen een vers bakkie koffie te drinken bij de Douwe Egberts; heerlijke koffie en nog lekkerdere muffins. Stiekem smaakt dit allemaal stukken lekkerder als het keihard waait, en de regen tegen het raam aanslaat.

IMG_20130914_193722-1
Dit gebrabbel is dus de Roemeense taal. Ik doe momenteel samen met mijn vader en broer een cursus Roemeens. Hartstikke leuk en ik ben ook echt hartstikke fanatiek! Thuis begon ik meteen mijn pasgeleerde woordjes te verkondigen aan hubby die mij zo nu en dan verbeterd. Hartstikke handig zo’n Roemeen in huis haha.

IMG_20130915_085906-1
Jake’s laatste dagje bij ons. Hij is zo schattig. Gelukkig krijg ik nog heel veel foto’s van mijn vriendin (zijn nieuwe moedertje) en kan ik nog dagelijks meegenieten van zijn jonge leventje.

IMG_20130919_183928-1
Toen ik nog bij mijn ouders woonde at ik iedere avond een toetje of yoghurt na het eten. Sinds ik op mijzelf woon is dat niet meer echt het geval, maar soms dan krijg ik echt een toetjesdrang. Het maakt me niet uit hoelaat het is en hoe ik eruit zie maar dan moet ik naar de supermarkt om een toetje te kopen. Één van mijn favorieten is deze mini van Hertog met Tiramisu smaak.

IMG_20130919_190355-1
Wat ik nog steeds verbazingwekkend vind is hoe goed Zoë het met de katten kan vinden. Af en toe gromt ze is als ze iets te dicht bij haar voer komen, maar voor de rest accepteert ze bijna alles. Soms liggen ze naast elkaar te slapen, echt superschattig. Gelukkig is onze Phoebe ook niet bang van Zoë en speelt ze volop met de kwispelende staart die uitdagend voor d’r heen en weer gaat.

IMG_20130920_211841-1
Samen met vriendin Debby gingen we aan de kook voor onze mannen. We hadden als voorgerecht 3 hapjes: rucola met gekruide paprika gerold in ham, een courgettefrittata en chorizo met kikkererwten. Hierna kwam het hoofdgerecht wat bestond uit een beenham uit de oven met zelfgemaakte jam er bovenop, daarnaast pompoen en aardappels uit de oven met nog wat rode kool. Het toetje werd lekker simpel maar altijd goed: Tiramisu!

IMG_20130921_115637-1
Vrijdag liep ik weer eens op de markt en stopte ik even om bij de schoenenkraam te kijken. Nooit doen natuurlijk want ik ging er weg met een paar zwarte veterlaarsjes. Ze zitten echt fantastisch, en ben er blij mee!

post bottom


Posted in DAILY | September 22nd, 2013 3 comments

Nanda - September 22, 2013

Wat leuk dat jullie weer naar Roemenie gaan, lekker!


Mandy - September 22, 2013

Oehhhh allemaal lekkere hapjes, ik krijg er honger van!
Fijn, binnenkort weer naar je tweede thuis.


Tineke - September 22, 2013

Die mini van hertog wil ik ook proberen! En ik vind Jake zo’n schatje! 😀