Summer salad

salade1

 

In de zomer doe ik niet anders dan het eten van salades. Sinds ik ben geopereerd heb ik een beetje een afkeer van vlees gekregen waardoor ik nog meer op zoek ben naar lekkere salades. Deze maakte ik gister en viel bij hubby heel erg in de smaak. Waard om te delen dus.

Ingrediënten:
1 avocado
2 tomaten
1 blik witte bonen in tomatensaus
1 rode ui
verse peterselie
1 citroen
olijfolie
peper & zout

Bereiding:
Snipper de ui fijn en doe deze in een schaal. Snijd de tomaten in blokjes en doe deze bij de ui. Besprenkel deze met wat olie, peper en zout. De witte bonen in tomatensaus heb ik iets afgespoeld onder de kraan, want ik ben niet dol op te veel tomatensaus. Deze voeg je vervolgens bij de uien en tomaten gevolgd door de avocado die in stukjes gesneden moet worden. Pers de citroen boven de groenten uit en meng de salade goed door elkaar. Om het af te maken hak je nog wat peterselie fijn en verdeel je het mooi boven de salade. Een plaatje om te zien maar ook nog eens yummy om te eten!

post bottom


Posted in FOOD | July 9th, 2013 4 comments

Mylene - July 9, 2013

Aah, dat ziet er goed uit. Mooie kleurtjes. In de zomer ben ik ook zo’n fan van salades. Of eigenlijk ben ik altijd wel fan van salades, haha.


Sylvia - July 9, 2013

Jummie! Ik eet ook veel salades in de zomer. Op de een of andere manier heb ik dan minder honger en dan is zo’n salade precies goed 🙂


tineke - July 9, 2013

Wat ziet dat er kleurrijk uit! 😀


Nanda - July 10, 2013

Lijkt me erg lekker!