Laptophoes

laptophoes1

laptophoes2

laptophoes3

laptophoes4

Sinds hubby de IMac steeds vaker gebruikt als spelcomputer vond ik het tijd voor uitbreiding. We moesten namelijk echt afspreken wanneer wie op de computer mocht, en onze Dell laptop (die niet helemaal meer deed wat ‘ie moest doen) stond een beetje stof te vangen. Deze hebben we op marktplaats gezet en een tijdje later kwamen we met deze beauty thuis… Dit pareltje moet natuurlijk goed beschermd worden en vandaar dat ik mijn moeder even aan haar spreekwoordelijke jas trok om een hoes te fabriceren. Uiteindelijk is dit’m geworden, en ik ben er super blij mee! Het is tenminste een hoes die niet iedereen heeft, dik is (dus goed beschermd) en ook nog eens leuk staat als die op tafel ligt.

Mochten jullie de hoes zo leuk vinden en ‘m ook willen hebben (of in een andere willekeurige kleur) stuur dan een mailtje naar info@lyntje.nl, mijn moeder maakt ze namelijk met veel plezier.

post bottom


Posted in DAILY FAVORITES UNCATEGORIZED | June 19th, 2013 6 comments

Sas - June 19, 2013

Gaaf!


tineke - June 19, 2013

Wauw, super mooi! Zou je moeder er niet ook een voor mij willen maken? 😉


Lyntje - June 20, 2013

Ja hoor, m’n moeder vraagt er alleen wel 15,-per stuk voor exclusief verzendkosten (deze komen zo rond de drie euro waarschijnlijk). Mocht je er nou echt eentje willen stuur dan een mailtje naar info@lyntje.nl dan kan je ook gelijk aangeven welke kleur je leuk vindt 🙂


Yolande - June 19, 2013

Wauw wat leuk! Gewoon een persoonlijke laptophoes en nog een hele mooie ook!


Janna - June 22, 2013

Dankjewel! Dan ga ik binnenkort zeker nog wat meer foto’s van Oeganda posten! Wat een prachtige laptophoes trouwens. Ik vond het tasje dat ik van jou kreeg ook al zo gaaf 😀 x


Mandy - September 8, 2013

Ohhhh wat een leuke hoes! Dit ga ik onthouden!