Random photo’s #14

random1 1. Bij de paarden op de Veluwe tijdens het weekendje weg met de weddingcrew! Ik vond het zo ontzettend leuk om te doen, dit was ‘mijn’ paard voor de ochtend. 2. We gingen ‘s avonds uit eten in een restaurant aan het Veluwemeer en daar heb ik één van de lekkerste toetjes ooit op. Het was een Baileysparfait met een heerlijke nootjes/cremebal. Samen met het verse fruit was het echt perfect!


random2 3. Heerlijk in het zonnetje genieten. De laatste tijd is het weer best wel aardig dus nu kan het buitenleven weer beginnen! 4. Een uniek moment. Mevrouw zit niet graag op schoot maar op dit moment liet ze het allemaal toe en knorde ze zelfs!

 

random3 5. Nu de toetsen erop zitten kan ik weer beginnen met lezen. Ik heb een aantal boeken liggen en na een John Grisham heb ik nu dit boek er bij gepakt. Helaas ben ik nog niet erg ver met lezen maar dit schijnt echt een heel goed boek te zijn. Ben benieuwd… 6. Met Giovanni Caminita! Wat een gezellige man is dat zeg, en hij kan ook nog eens lekker koken. Voor degene die nu een groot vraagteken boven hun hoofd hebben; dit is een kok van de kookzender 24kitchen.

 

random4 7. We hadden al maanden tegels die gelegd moesten worden, maar het was wachten op goed weer. Hubby was afgelopen donderdag vrij en toen werd er een lading zand gebracht voor de onderlaag. Hij heeft drie dagen hard gewerkt en nu ligt er een mooi straatje! Van het weekend ga ik verder met het aankleden van de tuin. Zo moet ik wat lavendel planten en een oud tafeltje verven. Als het af is zal ik er een post van maken. 8. Luna belde mij speciaal op met de vraag of ze d’r nieuwe laarzen mocht komen laten zien. Vol trots liet ze, ze aan Fuel zien die helaas niet erg onder de indruk was haha. Luna wordt wel echt steeds wijzer en bijdehanter, muts!

 

random5 9. Samen met vriendinnen hadden we het over spellen die we vroeger speelde. Al snel kwam Rollercoastertycoon naar boven en sinds die avond zat het maar in m’n hoofd. Ik probeerde de ouderwetse versie te vinden voor MacOS maar die bestaat geen eens. Uiteindelijk op een laptop de eerste versie van dit geweldige spel kunnen installeren door middel van een CD-rom die nog ergens op onze rommelkamer lag. 10. BEYONCE! Zij was echt ge-wel-dig! Wat een stem….

 

 

post bottom


Posted in DAILY | April 22nd, 2013 5 comments

Wendy - April 22, 2013

Ik kreeg Rollercoaster niet aan de praat vanaf cd. Dus dan maar gedownload. Leuk foto overzicht.


Priscilla - April 23, 2013

Wat heb je een prachtige kat zeg! Wij hebben ook zo’n eigenaardige dame die niet van schootzitten houdt maar zo heel af en toe vergist ze zich en komt ze zo een uur op schoot liggen. Maf he? Oh, en I love Rollercoaster Tycoon. Krijg spontaan zin om het weer te spelen.


Nanda - April 23, 2013

Wat een fijne foto’s, leuk om zo’n overzichtje te zien.


imfashionstoned - April 25, 2013

leuk om te zien!


Patricia - April 27, 2013

Rollercoaster tycoon !!!! dat was zo leuk