Oosterse tonijnsalade

tonijnsalade Met pasen maakte ik onder andere deze heerlijk tonijnsalade met een Oosters tintje. Er zat een zoetje in, een beetje pittigheid en natuurlijk gewoon de lekkere smaak van de tonijn. En nog leuker, deze salade is zo gepiept!

Ingrediënten (voor 4 personen);
1 blik tonijnsalade
1 kommetje rijst
2 ananasringen
halve paprika
1 kleine ui gesnipperd
1 teen knoflook gesnipperd
theelepel sambal
scheutje ketjap

Bereiding:
Kook de rijst volgens de verpakking. Haal de tonijn uit het blik en doe het in een bakje. Snijd de ananasringen en paprika in fijne stukjes en meng ze met de tonijn. De gesnipperde ui en knoflook mag je er ook door doen. Roer dit allemaal goed door elkaar. Voeg naar smaak sambal, ketjap toe. Meng als laatste de rijst erdoor heen (laat ‘m iets afkoelen), en zo heb je supersnel een heerlijke salade die je kan serveren als voorgerecht!

 


Posted in FOOD | April 2nd, 2013 4 comments

Indira - April 2, 2013

Lekker!


Nanda - April 2, 2013

Klinkt goed!


Joyce - April 2, 2013

Ik vind álles hierin lekker, behalve de tonijn hahaha! 😀 Pech gehad! Of nou ja, ik weet wel wat ik mijn vriend binnenkort voor ga schotelen…


Angelina - April 3, 2013

Klinkt en ziet er lekker uit!!