Random photos #13

feb13 1. Er zitten inmiddels weer drie schoolweken op en dat betekende dat de boeken er weer bij gepakt moesten worden. Poesje vond dat de uitgelezen plek om even te gaan rusten haha. 2. Ons hotel in Mechelen, we hadden echt een mega-groot bed, en je had zelfs een ‘kussen-service’. Als dit kussen je niet beviel, hadden ze nog een aantal keuzes…

feb131 3. Als ik in een hotel ontbijt dan ga ik helemaal los. Thuis eet ik twee bescheiden crackers en een glas melk maar als ik zo’n buffet zie staan ben ik niet meer te houden. Scrambled eggs, spek, broodjes, kaas, fruit, yoghurt, gebakjes… het gaat er allemaal in. 4. Het blijft maar zo koud de laatste tijd bah.

feb132 5. Mijn lieve worstje Zoë! 6. In de trein naar Den Haag. Wat zie je dan soms mooie landschappen en wolken. Nederland kan best mooi zijn!

feb133 7. Ik ben echt DOL op de smoothies bij de V&D! Die zijn altijd zo lekker. Dit was er eentje met banaan en yoghurt. Lekkerrrr. 8. Mijn standbeeld <3.

feb134 9. Tja. Soms heb je van die dagen dat je, je aandacht gewoon niet goed bij de les kan houden en dan begin ik te tekenen en kan ik niet meer stoppen. Naast mijn tekeningen van Rome en Parijs heb ik inmiddels ook wat op papier gekrabbeld van Marrakech, Mexico en London. 10. Mijn hubby sloofde zich weer uit in de keuken, en op de iets verbrande randjes na waren de pannenkoeken om te smullen!

feb135 11. & 12. Wat een verschil. Links de ene dag vanuit de Amstel Academie en rechts een paar dagen later. Ik kan daar zo chagrijnig van worden als ik weet dat ik in een sneeuwstorm naar huis moet met de trein. Gedoemd om te mislukken dus…

 

post bottom


Posted in UNCATEGORIZED | February 23rd, 2013 6 comments

Daniëlle - February 23, 2013

Dat doe ik ook altijd met ontbijtjes in het hotel. Kan je ongegeneerd lekker veel nemen!


Nanda - February 23, 2013

Fijne foto’s, dat bed ziet er heerlijk uit!


Simone - February 23, 2013

Prachtige foto’s! Wat luxe zon kussen service! Kan handig zijn! En die v&d smoothie is mijn alltime favorite! Nederland is zeker prachtig!


Wendy - February 24, 2013

Als ik aan een ontbijtbuffet zit gaat er ook altijd veel meer naar binnen dan dat ik normaal gesproken thuis zou eten. Scheelt ook dat je er dan gewoon lekker de tijd voor kan nemen. Zo merkte ik ook dat, toen ik op mijn vorige werk mee at met de BSO kinderen, ik ook veel meer at. Gewoon omdat je er dan lekker voor gaat zitten.


Jorien - February 26, 2013

Wauw wat een leuke foto’s! En jullie bed in het hotel ziet er echt heeeerlijk uit zeg.


Kelly - February 28, 2013

Wat een leuke photodiary! Ik ben gek op je katten!