Some more old stuff

Mijn kasten beginnen aardig vol te raken maar dat maakt mij alleen maar meer blij! Ikea zooi kan ik zometeen mooi meenemen naar Roemenië en dan kan al het oude prul hier in gebruik genomen worden. Nu fungeert het één en ander nog als decoratie maar het moet zometeen echt gebruikt gaan worden. Als je wel eens naar Jamie Oliver of Rudolph van Veen kijkt zie je ook veel oude schaaltjes en pannetjes voorbij komen. Dat vind ik zoveel doen voor de opmaak van het gerecht.

Het enige wat ik op dit moment nog zoek zijn borden… Bijna overal hebben zijn mooie schalen te vinden maar die heb ik inmiddels genoeg. Het vinden van mooie oude borden is gewoon erg lastig omdat borden vaak als eerste sneuvelen. Toch ga ik nog elke zaterdag trouw naar de tweedehands winkel hier op dorp, because you never know!

Het eerste serviesje komt uit Mechelen. Zelfs daar kan je me in een tweedehandszaakje vinden, en ik keek m’n ogen uit. Zo veel leuke meubelen en prulletjes! Uiteindelijk kwam ik met dit kleine servies thuis, zo schattig! daaronder zie je een soepterrine die ik uit mijn vertrouwde tweedehands zaak heb gehaald. Deze gebruik ik nu als decoratie en doe er mijn bonnetjes in zodat ik ze niet kwijt raak. Ideaal. Onderaan staan wat schalen die ik van m’n Opa heb gekregen, ze stonden maar te verstoffen zoals ‘ie zelf zei en was blij dat er zo toch nog gebruik van gemaakt wordt. Vanavond wordt het dinner er opgeserveerd!
buy1

buy2

buy3


Posted in HOUSE&DECO SHOPPING | February 12th, 2013 6 comments

Nanda - February 12, 2013

Prachtig servies! Die schalen zijn mooi zeg 🙂


Daniëlle - February 12, 2013

Wat schattig zeg! Ik zou daar echt niet uit durven drinken, veel te bang dat ik het laat vallen haha 🙂


Wendy - February 12, 2013

Mijn moeder heeft thuis nog een kristallen bowl set en die vind ik zo mooi. Ik aas er al een tijdje op, want ze gebruikt hem nooit. Wie weet. 😉


Dina - February 13, 2013

Zulke spulletjes heb ik ook allemaal, maar M. houdt er niet van..


Jorien - February 14, 2013

Oooh dat theeservies. Ik ben verliefd, wat mooi zeg!!


Alyssa - February 28, 2013

WAUW, prachtig, dat eerste servies!! <3