Random photos #12

001

1. & 2. Nog even ter herinnering aan het gezellige oud&nieuw feestje bij broeder voor de deur. Elk jaar weer een succes. Wel wat frisjes en nat maar ook daar was aan gedacht, er stond een tent en een vuurkorf die ons verwarmde.

002

3. Ons uitzicht in het hotel in Praag. Wat hebben we daar een heerlijk relaxed weekend gehad. Beetje slenteren door de straten van de stad, en veel terrasjes pikken. 4. Mijn stappers gekocht in Praag. Timberlands zijn in Nederland nogal aan de prijs en in Praag betaal je gewoon stukken minder. Leuk souvenirtje meteen haha.

003

5. Renzoooo!!!  6. Onze kleine kindjes aan het slapen. Nog steeds verbazingwekkend dat het vrienden zijn…

004

7. Ik moest even m’n nieuwe hardloopschoenen inlopen, dus liepen we samen een kilometertje of 3 met Zoë. Het leek zo lekker maar we waaiden zowat uit onze verschoning! 8. M’n vader houdt nogal van impulsieve bezoekjes aan restaurants, en ik ben daar ook niet vies van. Om 17.00 besloten we dat we om 18.30 maar ergens gingen eten. M’n moeder krijgt zowat een hartverzakking van deze ongeplande zaken maar uiteindelijk was ze maar al te blij. Wat je hier op mijn bord ziet is een heerlijke parelhoen met een portsaus. Super!
005

9. Zo breng ik de afgelopen dagen door (als ik niet aan het werk ben). Heel veel zin om naar buiten te gaan heb ik niet met deze barre luchten, tenzij het helder weer is, het zonnetje schijnt en er geen wind staat. Zoë doet hier maar al te graag mee, mee en ligt vaak bij mama op schoot te slapen.  10. Fuel!

006 11. Sinds kort heb ik een sapcentrifuge gekocht. Zo’n juicer. Echt superhandig want er zijn dagen dat ik bijna geen groenten en fruit eet en zo krijg ik dat toch binnen. Helaas is hubby er iets minder fan van, want als hij ook maar denkt dat er spinazie of worteltjes inzitten mot’ie het al niet. 12. We hadden Maleisië op ons lijstje staan, toen werd het de Kaukasus en zelfs Zuid-Afrika is langsgeweest. Maar we kwamen tot het besluit dat als we ook nog de badkamer in het huis in Roemenië willen fixen we een vakantie dichterbij moeten zoeken. Wat we nu hebben bedacht is het volgende; we beginnen in Istanbul, huren een auto en trekken het binnenland van Turkije in. Vervolgens gaan we via de Turkse Riviera naar Kusadasi en nemen daar de ferry naar Samos. Nu nog kijken of we niet weer van gedachten veranderen….

 

post bottom


Posted in DAILY | January 21st, 2013 4 comments

Melanie - January 21, 2013

Fijne dairy! Die kip ziet er lekker uit zeg. Ik ga binnenkort ook naar Praag, lijkt me een hele mooie stad!


Nieke - January 21, 2013

Die kip ziet er heerlijk uit, hele leuke foto’s!


Nanda - January 21, 2013

Oh timberlands zijn zo cool 😀 In praag zijn ze goedkoper dus? Goede tip, wellicht is er een webshop die ze naar NL stuurt.


Wendy - January 21, 2013

Hmm lekker uit eten. Ik heb daar ook vaak spontaan zin in, maar de portomonee laat het niet altijd toe. Helaas! Leuke foto’s!