Secondhand shopping

Zoals welbekend ben ik dol op tweedehands prulletjes. Heerlijk vind ik het om door de paden van de kringloopwinkel (of tweedekans winkel zoals die hier heet) te wandelen op zoek naar schattige spulletjes. Zaterdag was ik weer op pad en ondanks de drukte in de winkel kwam ik toch weer met een lading spullen thuis. Allereerst het spiegeltje, tja… Wat moet ik hier over zeggen? Dit is toch ontzettend schattig! Onbegrijpelijk dat dit spiegeltje niet eerder is meegenomen, maar dat maakte mij des te vrolijker. Daarna kwam ik een enorm zware pan tegen. Niet echt oud of bijzonder maar wel verschrikkelijk handig. Ik heb ‘m net even getest en hij is goedgekeurd. Daarna zie je het kopje, vaasje en een houten kistje. Gewoon leuk ter decoratie in huis. Van oude kopjes heb ik inmiddels al een hele verzameling maar ik vind het zo leuk om te hebben! Daarnaast kocht ik nog een schaaltje voor eten in te serveren, helaas staat deze in de vaatwasser. Binnenkort is ‘ie wel te zien in een yummy-post!

Wat vinden jullie ervan, is dit oude rommel of geeft dit de extra sfeer die een huis nodig heeft?

kringloop1

kringloop6

kringloop2

kringloop3

kringloop5

 


Posted in HOUSE&DECO SHOPPING | January 13th, 2013 16 comments

Masha - January 13, 2013

Als je goed zoekt vind je ook wat! Die spiegel is echt prachtig!


Bianca - January 13, 2013

Het spiegeltje zou ik zelf niet zo snel kopen maar de kopjes en vooral het kistje vind ik geweldig!


Nieke - January 13, 2013

Super leuk! Ik hou van 2dehands winkeltje. VInd het kistje super mooi, net als de spiegel!


Dina - January 13, 2013

Wat een mooie spiegel zeg!


Claudia - January 13, 2013

Het geeft zeker sfeer aan een huis! Als je niet je eigen spulletjes neer kunt zetten wordt het nooit een “thuis”. En tweedehands is veel leuker dan van de blokker


Nanda - January 13, 2013

Wat een leuke spullen! Dat vaasje is schattig 🙂


Sylvia - January 13, 2013

Dat kistje en die spiegel zijn echt super leuk 🙂 Ik houd ook echt van kringloopwinkels e.d. maar eigenlijk koop ik er zelden iets. Het is gewoon leuk om er doorheen te wandelen 😉


Simone - January 13, 2013

Wat een geweldige spulletjes! Dat kistje is echt super leuk en dat spiegeltje! Super cute! Ik hou ook echt van kringloopwinkels. Ben er een paar keer per maand te vinden en daar kan ik me lekker uitleven! Daar hangt ook gewoon zo’n sfeertje van vroeger! Het geeft echt sentiment 🙂


Melanie - January 13, 2013

Het is allemaal niet echt mijn smaak, maar de kringloopwinkel heeft inderdaad regelmatig verborgen schatten!


Anne - January 13, 2013

Wat leuk, vind vooral het kistje prachtig. Snuffelen in tweedehandswinkels is zo leuk. Je komt er vaak allerlei aparte dingen tegen. Veel leuker dan in standaard grote warenhuizen winkelen 🙂


tineke - January 13, 2013

ohhhhh wat een mooie spulletjes! Vooral die spiegel en die kist! <3


Harmke - January 14, 2013

Dit soort dingen geven zeker weten sfeer in huis! Ik vind de vaas en het kopje zo schattig!


Suzanne - January 14, 2013

Erg leuke spulletjes.


Lyanne - January 14, 2013

Wat een super leuke spulletjes! Vooral die kist! Zo mooooi!


Kim - January 16, 2013

Dat kistje is echt heel tof! Zoiets zou ik ook wel willen hebben 🙂 Misschien toch maar eens naar de kringloopwinkel…


Janna - January 20, 2013

Ik kwam toevallig op je blog terecht, echt superleuk! Die kist is erg gaaf 🙂 Ik volg je nu via bloglovin. Ik hoop dat je ook eens bij mij langskomt! x