Random photos #11

First of all; excuses voor de trieste hoeveelheid van updates de laatste tijd. Het is weer heerlijk druk, en er zijn zelfs dagen dat ik m’n IMac geen eens aanzet. Toch nog even een overzichtje van mijn laatste weekjes van het jaar :).

dec1

1. Het moet niet gekker worden hoor. Als ik naar werk ga is het donker, en als ik uit werk kom is het inmiddels ook al niet meer licht. Een beetje deprimerend. Thuis zak ik op de bank en zit ik de avond uit tot ik de lokroep van m’n bedje beantwoord. IK WIL LENTE! 2. Zwerver Hanson en Fuel hebben elkaar inmiddels ontmoet, en zo zie je maar weer wie de baas is haha!

dec2

3. Mijn matties! Elke avond moet meneertje op onze schouders in slaap vallen. Toen hij heel klein was ging het nog, maar nu is de plaats gewoon eigenlijk te klein haha. 4. Het uitzicht op het altijd pittoreske Gouda vanuit het ziekenhuis. Zo mooi!

dec3

5. EINDELIJK kan ik weer een boek lezen die mij al maanden aan staat te kijken vanuit de boekenkast. Geen leerboeken voor dit moment. 6. Stifado in mijn favoriete Griekse restaurant Delphi in Zoetermeer. Het is eventjes geleden dat ik daar ben geweest, maar ik ben altijd zeer te spreken over het fantastische voedsel dat ze daar serveren.

dec4

7. En daar is ‘ie dan; mijn cijferlijst! Oh wat was ik een gelukkig mens toen ik alle cijfers binnen had met alleen maar voldoendes! Ik  ben echt zo’n twijfeltype en had het idee dat ik twee onvoldoendes zou hebben, nou verre van dat! HAPPY! 8. We mochten er maar even van genieten maar er was een minimaal pakketje sneeuw naar beneden gevallen. Dat is lekker wakker worden als dit dan je uitzicht is want ik houd van sneeuw.
dec5

9. Waarom ik de laatste weken zo weinig energie heb heeft denk ook te maken met het feit dat ik drie weken stage heb gelopen bij de chirurgie. Dat is zeg maar aan de andere kant van het doek van waar ik normaal sta. Je assisteert de chirurg bij de ingreep en dat soort dingen. Vaak sta je urenlang te kijken naar een operatie, waardoor ik zere voeten kreeg niet normaal. Ik heb een leuke tijd gehad, maar ben blij dat ik zometeen weer achter m’n anesthesietoestel mag kruipen ;). 10. Kerstkaarten! Dit keer heb ik ze allemaal maar in de boom gezet, ik wist even geen beter plekje te bedenken.

dec6

11. + 12. Oh ik zie nu dat ik twee keer de ontmoeting van Hanson en Fuel heb haha. Anyway onze kleine Fuel is inmiddels een paar keer naar buiten geweest en ik schijt tachtig kleuren maar het wordt echt tijd dat hij zijn chaotische energie buiten kwijtraakt. Hij rende als een bezetene door de tuin en was helemaal onder de indruk van de vallende blaadjes. Voorlopig blijft ‘ie weer even binnen hoor, in de lente mag hij van mij pas echt alleen naar buiten.

dec7

13. ZOEEEE <3!  14. Vanavond vertrekt ons vliegtuig richting Praag! Komend weekend hopen we ons daar te gaan vermaken met het uitpluizen van de stad, eten van lekker eten en relaxen. Het weer is helaas prut, maar we gaan er gewoon een geweldige tijd van maken!

post bottom


Posted in DAILY | December 21st, 2012 4 comments

Debbie - December 21, 2012

Leuke foto overzicht


tineke - December 21, 2012

Hele leuke foto’s! Ik vind fuel echt ZO’N schatje! <3


Sylvia - December 21, 2012

Leuk overzicht! Wat een schattige katten en gefeliciteerd met die mooie cijferlijst 🙂


Annelieke - December 29, 2012

Hee lieve nicht,
Leuke kerstkaart + site.
Xxx je allerliefste nichtje