Wintershopping!

Tegenwoordig moet iedereen op de kleintjes letten, en ik ben er dan ook dol op om pas spullen te kopen als ze in de uitverkoop zijn! Nou en in sommige winkels kan je echt los gaan de afgelopen week. In de vrieskou liep ik door de stad en kwam uiteindelijk thuis ben wat leuke items. Allereerst dé winterjas! Deze heb ik een weekje voor m’n shopaanval gekocht bij Didi, een winkel waar ik normaal nooit naar binnen loop. Mijn zoektocht naar een winterjas was een ramp. In de V&D heb ik volgens mij iedere jas aangehad in die hele winkel, maar ik was nergens tevreden mee. Eigenlijk was ik dus al onderweg naar de auto, toen ik deze furry jas buiten zag hangen. En wat is die lekker warm, en ik ben fan van het nepbont dat de gehele voering in beslag neemt.

Vrijdagavond ging ik dus maar weer op pad en kwam met wat leuke hebbedingetjes thuis. Een oorwarmer, zo’n lekkere band om je hoofd. Heerlijk vindt ik ‘m, want ik heb het echt altijd koud. Ook heb ik weer twee treggings gekocht. Soms hebben ze van die leuke aanbiedingen bij de VeroModa, zo als deze; 2 treggings voor 20 euro, wie kan dat nou laten liggen! Ook lag er een B-keuze trui voor de helft van de prijs in een leuk zacht kleurtje, en na een grondige inspectie besloot ik dat het gaatje wat er in zat niet erg opviel en goed te maken was (de hele trui bestaat uit gaten…). Ik griste bij de kassa nog even een dikke sjaal mee, en moe maar voldaan kwam ik thuis.


Posted in SHOPPING | December 11th, 2012 13 comments

Anna - December 11, 2012

Oeh leuke dingen! Ik heb ook gewacht op de sale en ben vandaag flink wezen shoppen bij de H&M!


Marike - December 11, 2012

Goed geshopt! Ik heb de laatste tijd veel dingen online gekocht, vooral de H&M had/heeft leuke items in de sale.


Nicole - December 11, 2012

Koopjesjagen is gewoon het leukste wat er is, hihi. Goed geshopt, zie ik! Erg leuk!


Dina - December 12, 2012

Heerlijk geshopt zie ik!


tineke - December 12, 2012

die sjaal lijkt mij heeeeeerlijk warm!


Alyssa - December 12, 2012

Gave kleuren zijn die broeken!


Mylene - December 13, 2012

Wat heb je leuke kleren gekocht. Die treggings heb ik ook. Die zitten zoooo fijn!


Rianne - December 14, 2012

Hee die roze trui heb ik in het groen! En die zit zooo fijn 🙂


Simone - December 15, 2012

Wat een leuke winter spulletjes! En slim om ze te shoppen in de uitverkoop!


Moonalisa - December 15, 2012

Wat een mooie winterkleren! En wat een gave kleuren! Slim om ze in de sale te kopen, scheelt toch weer een hoop geld!


Danielle - December 17, 2012

Wow, die badjas wil ik ook!!


Lyntje - December 17, 2012

Haha het is een winterjas 😉 maar ziet er misschien een beetje hobbezakkerig uit zo op een hangertje.


josie - December 20, 2012

Super leuke dingen! Ik WIL alles hebben. miemiemie