Random photos #10

1. Hubby en ik zijn sinds kort weer op zoek naar een bestemming voor onze vakantie van 2013. We gaan sowieso een weekje op familiebezoek in Roemenië, maar wat wordt onze grote vakantie? Nou, daar zijn we nog steeds niet helemaal uit. Maleisië? Sri Lanka? Of toch maar iets dichter bij huis? Toen mijn favoriete blad op de mat viel, stonden daar wat tips in voor Maleisië; ik ben fan! 2. Ik was een weekje ziek, en ik heb nog nooit zo weinig gegeten in mijn leven. Normaal ben ik een alleseter, maar die week had ik nergens trek in.

3. Zoë samen met Renzo. Vond het wel een grappig gezicht zo haha! 4. Mijn favoriete kok! Oh wat kan ik blij worden van deze man zeg. Whatever happens, ik zit iedere avond om 19.00 met een kop thee voor de buis te wachten tot het heerlijke begintunetje van Rudolphs bakery weer komt. Volgens mij is deze man nooit chagrijnig.

5. & 6. Ja meneer Fuel is nogal een wispelturig gevalletje. Af en toe zit ‘ie m’n haar helemaal uit elkaar te pluizen, het volgende moment ligt ‘ie op de meest schattige manier te slapen en soms kom ik beneden (zoals vanochtend) en vind ik deze beste man met een aantal kerstballen op de grond, kerstsneeuw verspreid door het huis, en de kerstlampjes op half zeven. Ja, zo krijg je mij boos.

7. Ik moest er weer aan geloven; toetsen!  4 maarliefst. Nou ik heb het geweten. De afgelopen weken was ik ongeveer aan huis gekluisterd, de boeken lagen me iedere dag van een afstandje aan te staren totdat ik zwichtte en ze er weer bij pakte om door te lezen. Zo ontzettend veel stof moest ik doorworstelen, maar met resultaat! De eerste drie cijfers zijn binnen; Anatomie Fysiologie (Vocht en elektrolyten + thermobalans) 7.4, Scheikunde 6.6 Anatomie Fysiologie (zenuwstelsel) 8.4!! Holy cow! Zooooo blij met deze cijfers. Nu nog 1 cijfer afwachten. Op hoop van zegen. 8. Band of Brothers kijken. Oh wat houd ik toch van deze mini-serie.

9. Dit is onderweg naar huis om 16.00. Het schemert gewoon al, om depressief van te worden vind je niet! 10. Lekker samen een bakkie doen bij de V&D, die hebben soms toch lekkere taarten niet normaal. Deze viel ook wel in de smaak moet ik zeggen.

11. Tadaaaaaa, de kerstboom staat weer! Een iets kleiner exemplaar als vorig jaar, maar ik vind ‘m nog steeds aardig aan de maat. 12. Zaterdagavond vierden we Sinterkerst, maar hierover komt later een uitgebreid verslagje.


Posted in DAILY | December 4th, 2012 7 comments

patricia - December 4, 2012

je huisje wordt al erg leuk! Ik hoop dat fuel nog wat laat staan


Nieke - December 4, 2012

Wat een mooie kerstboom hebben jullie staan. Leuke foto’s!


Melanie - December 4, 2012

Fuel is echt een schatje! Leuk zo’n klein kerstboompje! 🙂


Jorien - December 4, 2012

Heerlijke foto’s, en fuel haha.. Hij laat me lachen met z’n gekke fratsen 😉


Wendy - December 4, 2012

Aaaah, wat is Fuel toch schattig (en ondeugend). 😉


Simone - December 4, 2012

Wat een leuke foto’s! Ik hou er ook echt niet van dat het zo vroeg al donker wordt… Bah, toen ik laatst dat ook door had dat het om 4 uur al begint te schemeren werd ik daar ook wel een beetje verdrietig van..


Claudia - December 4, 2012

Hoe kun je ook chagerijnig zijn als banketbakker? Ik vind Rudolphs Bakery ook geweldig, maar ik heb geen 24 Kitchen 🙁 m’n ouders wel, dus als ik daar ben staat er maar 1 zender op 😛