Weddingshoot; Marcel & Simone

Een tijdje geleden werd ik via een collega benaderd of ik eventueel voor fotograaf kon spelen tijdens het huwelijk van haar broer. Ik zei meteen enthousiast ‘Ja!’  tot ik door had wat het eigenlijk inhield. Het was het tweede huwelijk dat ik vastlegde (het eerste was van Gerard & Adrie maar ik was een bekende voor ze). Dit was wel even andere koek, en een hele verantwoordelijkheid! Ik heb echt gigantisch veel geleerd, en het was een zware dag. Veel rondrennen om de momenten waarom het draait niet te missen. Ik ben zeker geen professionele fotograaf, en ik weet ook niet of ik dat ambieer, dus verwacht er niet teveel van.

post bottom


Posted in PHOTOGRAPHY | December 5th, 2011 5 comments

Li - December 6, 2011

Ziet er puik uit hoor zuster! Ik denk dat de gefotografeerde mensjes erg blij met je zijn;)


Lyntje - December 6, 2011

Dat hopen we dan maar….


Tam - December 8, 2011

Wat een mooie kerstboom zeg en wat ziet je woonkamer er mooi uit. Echt prachtig!


Tam - December 8, 2011

Oeps verkeerde post aangeklikt om te commenten. excuse me 🙂


Lyntje - December 8, 2011

Thanks! En geen probleem hoor ;).