Random photos #9

Laatste weken staan vooral weer in het teken van werken, leren en weinig vrije tijd. *Denkt hard op* ‘Nog maar 2 jaar en 4 maanden’…..

1. Luna kwam heel lief langs om een cadeautje voor Zoë te brengen; een kerstjasje! Nou het staat haar toch wel echt geweldig haha. Helaas kan het klitteband niet helemaal goed dicht omdat mevrouw iets te veel eet. Even op crashdieët dus! 2.Dit vind ik altijd zo gezellig ‘s ochtends! Vooral in het weekend, dan eten ze alledrie gezamenlijk hun bakje voer op. Heerlijk toch!

3. Zoals ik al zei staat mijn leven vooral in het teken van leren. Pppff en wat moet ik nog veel! In het begin ga ik heel gemotiveerd van start, maar naar mate de weken vorderen en de toetsen dichterbij komen wordt dat enthousiasme stukken minder. Volgende week maandag staan de tentamens alweer voor de deur dus ik mag nog wel even de boeken in duiken. Bleeeh! 4. In de herfst heb je soms van die prachtige luchten waarvan dit er een van is. Onderweg naar huis zie ik vaak hele mooie wolken en die moet ik dan even vast leggen met m’n telefoontje.

5. Mr. Fuel vind dit echt de beste plek. Als hubby achter zijn laptop zit kruipt meneer gelijk op z’n nek en kijkt dan nieuwsgierig mee met wat er op het scherm afspeelt. 6. Afgelopen maand zag ik ook m’n oud-collega’s weer! En hoewel ik het prima naar mijn zin heb in het ziekenhuis, voelt het toch heerlijk vertrouwd om m’n oud collega’s te zien. Heerlijk bijkletsen, en ja stiekem mis ik soms het werk dat ik daar deed…. Maar ik weet van mezelf dat ik me dan na een tijdje weer zou gaan vervelen. Wispelturig typje!

7. Een bezoekje aan de Intratuin kan natuurlijk niet zonder een bezoekje aan het leuke restaurantje wat er bij zit. We hadden over de post een bon gekregen voor een gratis apfelstrudel en een bak koffie. Smaakte uitermate goed moet ik zeggen! 8. Ja bah, vies weer. Als ik ‘s ochtends weg ga is het donker en als ik thuis kom schemert het al.  Bleeeeh deprimerend.

9. Lekker bakkie aardbeien met yoghurt en noten! 10. Hubby mist zijn vaderlandse voer erg vaak en gister stonden we samen in de keuken te zwoegen om Sarmale te maken. Dat zijn koolrolletjes met gekruid gehakt daarin. Nou wat een werk. We zijn denk 2 uur bezig geweest als het niet meer is maar uiteindelijk smaakte het wel voortreffelijk! Nog steeds niet zo perfect zoals schoonmoedertje het maakt, maar het komt in de buurt.

post bottom


Posted in DAILY | November 11th, 2012 3 comments

Mylene - November 11, 2012

Haha, die foto van de kat. Wat leuk! Hij kijkt ook echt aandachtig mee inderdaad. 😀 En wat een leuk kerstjasje!


tineke - November 11, 2012

Hihi, fuel is echt te schattig! En ook zo mooooi!


Melanie - November 11, 2012

Wat is Fuel toch schattig!